Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З ювілеєм вас, випускники! Сторінки історії Розумівської ЗОШ перегорнули через 50 років

Дата: 30.05.2018 09:11
Кількість переглядів: 1058

Зустріч з однокласниками. Вона повертає нас у ті незабутні роки юності, спогади, які так бережемо у пам’яті. І скільки б років не пройшло, мить зустрічі завжди щемлива і хвилююча. А тим паче ще й такий поважний ювілей – 50 років!

Фото без описуТематичне фото

В останні дні травня, на шкільному подвір'ї Розумівської ЗОШ, на фоні мелодії дитинства, відбулась святкова зустріч ювілейного випуску Розумівської середньої школи 1968 року.

Фото без опису

Зустрілися, щоб поспілкуватися, згадати, порівняти, порадіти та посумувати. Вдихнути та відчути запах рідного краю, запах своєї батьківщини. Напевно, перед зустріччю зі школою кожен із випускників, разом зі своєю вчителькою, Кучерявою Валентиною Опанасівною, перегорнув сторінки шкільного фотоальбому, де побачили рідні обличчя, полинули спогадами у дитинство та юність...

Фото без опису

Фото без опису

Святкову лінійку розпочала господиня Розумівської школи, Москаленко Тетяна Вікторівна, яка привітала гостей на шкільному подвір'ї та побажала, гарного настрою,  добробуту.

Фото без опису

Приємні вітання та щирі поздоровлення випускникам 1968 року, від голови громади Федчука Богдана Михайловича, та від себе особисто, надіслала староста - Богоутдінова Наталія Миколаївна та начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради - Харченко Юлія Володимирівна. 

Фото без описуШкільні роки – найкращі і неповторні роки людського життя. На жаль, тільки з плином часу розумієш цю просту, на перший погляд, і банальну істину. Прожити ще хоч раз якусь частину з цього десятирічного періоду життя можна за допомогою спогадів, а особливо, коли цими спогадами та враженнями під час зустрічі діляться ті, хто сидів за однією партою, вчився в одному класі, в одній школі.

На згадку про зустріч з однокласниками, випускникам 1968 року випуску, були вручені символічні медалі.

А потім були спогади. Спогади про перше кохання, дружбу, симпатії, і взагалі про все незабутнє. У пам’яті залишилися перші світанки, перші успіхи та невдачі, хвилювання і сподівання. Життя кожного із присутніх випускників, було наповнене тими спогадами, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи в кожному серці надії та сподівання.

Шкільні роки так швидко пролетіли,

Нестримний час, мов птах, летить кудись.

Здається, вчора ми за партами сиділи,

Аж  глянь, вже півстоліття  пронеслось…

Фото без опису

На завершення заходу  - «Фото на пам'ять»

Шановні випускники!

Щиро вітаємо Вас із "золотим" ювілеєм!

Нехай день вашої зустрічі, дасть можливість знову повернутися в дитинство. З днем спогадів, шановні випускники 1968 року!

  Дякуємо Вам за можливість перегорнути сторінки історії Розумівської школи!

 

 

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора