A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Від ініціативи до дії»: На Міжнародний форум молодіжних центрів завітали представники зі всієї України

Дата: 30.05.2018 23:32
Кількість переглядів: 888

З 23 по 25 травня 2018 року у місті Святогірську, що на Донеччині, проходив ІІ Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи до дії», який проводиться Міністерством молоді та спорту України в партнерстві з Донецькою обласною держадміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Фото без описуНа форум завітало близько 170 громадських активістів зі всієї України, міжнародних експертів, представників місцевої влади та об’єднаних територіальних громад. Участь у заході також прийняла начальник відділу надання соціальних послуг Долинської сільської ради Галина Назаренко.

Фото без опису

Протягом трьох днів учасники обмінювались досвідом та кращими міжнародними і національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів та посилення співпраці в напрямі створення молодіжної інфраструктури в Україні, створення умов для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді та підтримки її ініціатив.

Фото без описуНа урочистому відкритті форуму учасників привітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

Фото без опису

Свою роботу презентували: Асоціація молодіжних центрів України, Європейська конфедерація молодіжних клубів ECYC, Європейська агенція з питань інформування та консультування молоді Eryica.

Фото без описуПредставники Естонії, Вірменії, Люксембургу та Ірландії виступали в якості європейських експертів.

Також було організовано відвідання молодіжних центрів «Lesya Hub», «Art Hub»  та загальноосвітньої опорної школи І-ІІІ ступенів № 17 (м. Дружківка).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора