A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

СБУ попереджає про активізацію представників іноземних НО країни-агресора

Дата: 31.05.2018 08:29
Кількість переглядів: 698

Як стало відомо з листа ЗОДА з посиланням на УСБУ в Запорізькій області, у напрямку інформаційного впливу на населення України напередодні проведення виборів до Верховної Ради та виборів Президента України у 2019 році, відбувається активізація представників неурядових організацій Російської Федерації.

Фото без описуЗокрема, повідомляється про зафіксовані спроби представників проросійських ЗМІ забезпечити формування нових позицій у вітчизняному медіа-середовищі серед українських журналістів з метою проведення інформаційно-психологічної війни проти України.

Залучення представників вітчизняних ЗМІ здійснюється завуальовано, під виглядом новостворених онлайн-майданчиків, організованих семінарів та конференцій, направленість яких є подоланням «інформаційної блокади» нібито організованої українською владою, й обговорення на рівні представників регіонального журналістського середовища бачення майбутнього політичного існування ОРДЛО та України після проведення виборів у 2019 році, а також поширення «об’єктивності» ідеї федералізації нашої держави.

Крім цього, представниками країни-агресора через підконтрольні мас-медіа створюється низка інформаційних ресурсів проросійського спрямування на зміну тих, що потрапили під заборону на території нашої країни, із залученням до співпраці регіональних журналістів.

У разі встановлення вищевикладених фактів або при наявності іншої інформації, що може становити інтерес для органів державної безпеки, невідкладно інформувати УСБУ в Запорізькій області (тел.(061)225-25-38)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора