Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

До побачення дитячий садок!

Дата: 01.06.2018 13:30
Кількість переглядів: 1343

Настав цей довгоочікуваний  день – випускний в  закладах дошкільної освіти  - перший крок дитини в доросле життя.  Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний  період дошкільного дитинства. 

Фото без опису
31 травня в закладах дошкільної освіти «Мрія» та «Казка» Долинської сільської ради, приймали гостей: батьки, бабусі й дідусі – всі бажаючі, котрі прийшли порадіти та підтримати  за наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 37.

Фото без опису


Зусиллями педагогічних колективів організовані цікаві та змістовні свята, які запа¬м'ятаються  малечі надовго ,та зали¬шать добрі спогади про час перебування у наших садочках.
Випускники,  були дуже гарні і щасливі: дівчатка у бальних сук¬нях, хлопці, як справжні кавалери.  Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колективи дитячих закладів. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. 

Фото без опису


Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 
З вітальним словом до  маленьких випускників та батьків від Долинської громади та сільського голови, Богдана Михайловича Федчука, звернулися заступник сільського голови з гуманітарних питань  - Галина Василівна Данільчак  та начальник відділу освіти, молоді та спорту  Долинської сільської ради – Юлія Володимирівна Харченко, а директори закладів дошкільної освіти: Чученко Людмила Миколаївна та Тімофєєва  Дар’я Сергіївна  вручили кожному випускнику дипломи про закінчення дитячого закладу  та побажали діткам щасливої дороги у майбутнє шкільне життя, де багато відкриттів на незвіданих шляхів. 

БІЛЬШЕ ФОТО >>>
А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами  на очах.  Ці сльози були на очах у Вельченко І.О.,  Сіряченко С.І.,   Москаленко О.В., Зизкун Т.А.,  бо саме їх малята вирушали у великий світ.
 ЩЕ ФОТО >>>
…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів та мудрості!


Автор: Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора