A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Літо, літо золоте! В пришкільних таборах громади відпочивають понад 100 дітей

Дата: 04.06.2018 08:34
Кількість переглядів: 1300

Літо – найвеселіша для дітей пора року. Адже  влітку найдовші та найцікавіші канікули. Неповторні тому, що пригоди літа не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги, нові зустрічі. Стільки всього цікавого можна побачити, навчитись та зробити. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.
Продзвенів останній дзвоник і школа покликала дітей на відпочинок. Цього року, в двух опорних закладах загальної середньої освіти Долинської сільської ради працюють два пришкільних табора  з денним перебуванням дітей  «Сонечко» та «Веселка», також мовні табори «Happy chіldren», «Колібрі», спортивні та прогулянкові майданчики. Всього оздоровлюється 110 дітей, передбачено гаряче харчування, змістовний відпочинок.

Фото без опису
А головне те, що поки батьки на роботі, діти перебувають під наглядом педагогів. Виховна робота в таборі поєднує відпочинок, спорт та пізнавальну, естетичну, екологічну, оздоровчу діяльність. 
Основною метою виховної роботи є забезпечення необхідних умов для змістовного відпочинку, організації оздоровлення дітей,  творчого і духовного розвитку.

Фото без описуДля працівників таборів та майданчиків головним завданням відпочинку дітей є організація відпочинку школярів, формування прагнення вести здоровий спосіб життя, усвідомлення його важливості, намагання жити у гармонії з природою і собою.

Фото без опису

Участь у мовних таборах допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування рідною та іноземною мовами. При цьому знання вихованців  не оцінюються,  діти сприймають навчання як гру. Саме через таку діяльність розширюється дитячий  кругозір і набуваються мовленнєві та комунікативні навички.
 Фото без опису
Літо – час ігор, розваг…

Серед видів діяльності – фізично-оздоровча (вироблення санітарно-гігієнічних умінь і навичок, попередження травматизму, порушень у здоров’ї, фізичне загартовування.

Фото без опису

Хоч пройшло тільки декілька днів, але дітям вже подобається настільки, що у відповідь на «на все добре, до понеділка», вони говорять «чому в суботу табір не працює?» 

Фото без описуОздоровлюємося самі, оздоровлюємо дітей!

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора