A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фоторепортаж: Як в Долинській громаді День захисту дітей святкували

Дата: 04.06.2018 13:22
Кількість переглядів: 1479

Щороку  в Долинській громаді  1 червня  відзначається Міжнародний день захисту дітей. Адже діти –  майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим.

Фото без опису

Перший літній день – це не тільки веселе свято для самих дітлахів, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Тому вже доброю традицією в закладах культури Долинської сільської ради стало проведення святкових заходів, присвячених цій даті.  

Так працівники  Нижньохортицького сільського  клубу та бібліотеки провели  веселе свято дитинства "Сонце дитячих мрій», на яке завітали  близько 50 - ти дітей. Захід відбувався  в конкурсно - ігровій формі, аніматорами для дітлахів стали Кіт Леопольд та мишенята  Пік і Мік . Учасники вокального гуртка "Берізка" заспівали дитячі пісні: "Веселка", "А що таке щастя?","Бабуся", танцювальний гурток "Феєрія" подарував присутнім новий танок: "Моя улюблена іграшка", а танцювальний колектив "Адреналін" виконав запальний "Джаз". Також діти задекламували гуморески Павла Глазового. Безліч конкурсів ("Кращий рибалка", "Долька лимона", "Перетягування канату", "Коробкохід", "Веселі стрибунці" та інші), весела музика, запальні танці, безкоштовний аква - грим від Москаленко В.К. солодощі, призи та щасливі дитячі посмішки – все це заради  безтурботного дитинства нашої малечі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Майданчик біля Розумівського будинку культури став справжньою казковою країною, де зібрались учні школи та вихованці дитячого садочка «Казка». Лунала дзвінкоголоса музика, спів улюблених пісень.

Казковий герой Буратіно запросив всіх дітей у подорож до Країни Казки. На малечу чекали розваги, конкурси, ігри, пісні та танці, за участю дитячих творчих колективів Розумівського будинку культури. Малеча весело приймала участь у запропонованих конкурсах та вправно виконували завдання.

 Учасники свята були дуже старанними і талановитими,  а у змаганнях, як завжди, перемагала дружба.

Доброю традицією стало вітати малечу зі святом Дня захисту дітей. То ж староста Богоутдінова Н.М. з найщирішими вітаннями від голови Долинської ОТГ Федчука Б.М., виконавчого комітету, депутатського корпусу звернулась до дітей та побажала за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, життєву силу від цілющої матінки землі, знайти нових друзів, добре відпочити.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЯскраву  конкурсно – розважальну програму «Здорові діти – щасливі діти» провели вчителі ОЗЗСО Новозапорізької  школи разом з працівниками Новозапорізького БК та бібліотеки.  Діти з задоволенням приймали участь у веселих іграх та конкурсах, демонстрували свої таланти: Могильницька Дана, Евеліна Полібза та Софія Євус  виконали для всіх присутніх веселі дитячі пісні, а танцювальні колективи «Позитив» та «Вікторія» затанцювали свої улюблені хореографічні композиції. Після свята на малечу чекав солодкий стіл: печиво, круасани та морозиво.

Фото без описуФото без описуБІЛЬШЕ ФОТО ШУКАЙТЕ ТУТ

Конкурсно – розважальну програму «Ми маленькі діти – над нами сонце світить» підготували та провели працівники Новослобідської бібліотеки. Малеча жваво грала в ігри разом з казковими героями. А наприкінці свята всіх  чекав солодкий стіл. 

Фото без описуФото без описуБІЛЬШЕ ФОТО ШУКАЙТЕ ТУТ

Справжню «Дитячу країну мрій» створили працівники Високогірненського клубу, які підготували конкурсно – розважальну програму. Дітлахи весело і цікаво провели час. Мали змогу зробити на обличчі справжній казковий аква– розпис, а також всі отримали солодощі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

У Бабурські бібліотеці  був проведений святковий концерт, присвячений Дню захисту дітей. На заході були присутні близько 55 чоловік.  Присутні  з задоволеннями приймали участь у конкурсній програмі та смакували солодощами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Працівники закладів культури Долинської сільської ради, діти та батьки, які були присутні на святкових заходах, присвячених Дню захисту дітей, висловлюють щирі слова вдячності голові Долинської сільської ради Федчуку Б.М. за  солодощі для малечі: морозиво, запашне різноманітне печиво та солодкі напої.

Автори: КЗ «Центр культури та дозвілля», Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора