A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фотозвіт: Долинська громада взяла участь у Фестивалі сім'ї

Дата: 04.06.2018 15:18
Кількість переглядів: 1494

Делегація Долинської об’єднаної територіальної громади взяла участь у Фестивалі сім'ї, який проходив  в Запоріжжі, в центральному парку культури і відпочинку "Дубовий гай".

Фото без опису

У складі делегації можна було побачити: заступника голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Данільчак Г.В., начальника бухгалтерського відділу Долинської сільської ради Гнипи Г.Ф., спеціаліста І категорії бухгалтера Долинської сільської ради Клєбан Н.А., начальника Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Харченко Ю.В., директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушку О.А., директора ОЗЗСО Новозапорізької  школи Кузьміну І.В., директора ОЗЗСО Розумівської школи Москаленко Т.В., депутата Долинської сільської ради Кирпу Н.В., та сім'ї Долинської громади. 

Фото без опису 
Представники Долинської громади  стали учасниками параду «Щасливих сімей», який  був проведений в рамках Фестивалю. Разом  з величезною кількістю представників різних організацій та  жителів Запоріжжя і області  яскравою ходою пройшли шлях від Майдану волі до Дубового гаю в знак підтримки сімейних цінностей, родинної єдності, взаємоповаги та любові один до одного.

Фото без опису 
Відразу по прибуттю до  локації Долинської громади в Дубовому гаю танцювальні колективи готувались до виступу на святковому концерті. Першими на головну сцену Фестивалю  вийшли учасниці колективу «Тріумф» Новозапорізького будинку культури (керівник Болотіна В.С.), які презентували на огляд хореографічну композицію «Українська полька».

Фото без опису
 
Наступними були дівчатка з колективу «Вікторія» також Новозапорізького будинку культури (керівник Деркач Я.В.), які подарували глядачами  танцювальну композицію «Гарний настрій». Доречі, цього дня дівчатка виступали в нових яскравих сценічних костюмах, які були пошиті за сприяння голови Долинської сільської ради Федчука Б.М. 

Фото без опису 
Естафету яскравих виступів продовжили танцювальні колективи Розумівського будинку культури. Дівчатка з колективу «Фаворит» (керівник Бібік О.В.) виконали жваву композицію «Годі, браття, сумувати!», а учасниці колективу «Ритм» (керівник Бібік О.В.) не залишили нікого байдужими до свого танцю «Серце радіє». 

Фото без опису
 

Закривали блок виступів Долинської громади учасниці колективу «Стиль» Новозапорізького будинку культури (керівник Деркач Я.В.), які подарували справжній літній  настрій, виконавши танцювальну композицію «Шалене літо».

Фото без опису
Протягом дня на території Дубового гаю працювала, яскраво облаштована, локація Долинської громади, на якій  розмістилися цікаві пізнавальні  зони майстер-класів. Разом з Деркач Я.В. маленькі художники та художниці опановували техніку малювання пальчиками. А завідуюча Новослобідською бібліотекою   Кузьменко Н.Ф.  разом з дітьми та дорослими  старанно  виготовляли  декоративні квіти та картини в техніці декупаж. Припала до душі малечі ігрова зона, на якій діти з задоволенням гралися в міні хокей, боулінг,  відпочивали, грали в м’яч. А більш старших відвідувачів приваблювала гра в теніс. Для маленьких принцес працювала зона «Казкових дитячих зачісок», на якій справжні королеви косичок Кирпа Софія та Мажура Валерія на чолі з завідуючою Високогірненським клубом Белименко Є.М.,   робили усім бажаючим неповторні зачіски.

Фото без описуДень був емоційно-насиченим та незабутнім, який вкотре довів, що працівникам та жителям Долинської громади все під силу, з вірою в себе  крок за кроком досягаємо нових вершин.

Фото без описуФото без опису

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора