A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Одна з найкращих завідуючих бібліотек відвідала обласний семінар

Дата: 08.06.2018 14:47
Кількість переглядів: 740

6 та 7 червня, на базі Новинської бібліотеки Мелітопольського району відбулося заняття лабораторії професійної майстерності на тему «Готовність до змін – ознака сучасної книгозбірні». Участь в заході прийняла і завідуюча Долинською сільською бібліотекою Світлана Яковчук.

Фото без опису

Тематичне фото

Одна з найкращих завідуючих бібліотек презентувала свою різнопланову діяльність і виступила з професійною доповіддю, чим приємно вразила всіх слухачів.

В кінці заходу, пані Світлано подякувала організаторам заходу та господарям територій, які прийняли учасників зібрання, та надали змогу долучитися до конструктивного діалогу про доцільність існування та роботу сільських бібліотек в умовах децентралізації.

Ось що розповіла сайту Долинської громади Світлана Яковчук: «Виявляється, не лише в нашій сільській раді розвитку бібліотек приділяється належна увага. Я була приємно вражена побаченим і почутим. Впевнена, що використаю в своїй подальшій роботі елементи оформлення бібліотек, які найбільше привернули увагу. Із задоволенням розповім колегам і читачам про відвідування перлини мелітопольського краю – Національного історико-археологічного заповідника «Кам’яна могила», який ми також встигли відвідати…»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора