A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини спорту: Учні Розумівської школи прийняли участь у спортивному фестивалі

Дата: 14.06.2018 13:39
Кількість переглядів: 1353

З 11 по 13 червня у Приморську відбувся обласний фестиваль серед регіональних центрів фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Фото без опису

Метою фестивалю було залучення дітей до систематичних занять фізкультурою, різними видами спорту, організація змістовного дозвілля. У заході прийняли участь 14 команд (4 учня+1 представник) Запорізької області, а це близько 60 дітей. За умовами проведення фестивалю змагання були командними.  

У фестивалі, який проходив під гаслом «Сильна нація – могутня країна» прийняла участь і команда учнів Розумівської школи Долинської сільської ради.

Фото без опису

В складі команди: Кирило Праслов, Артем Кікалов, Анастасія Мосейко та Софія Білик, а також представник Владислава Коваль. Участь у фестивалі прийняв і спеціаліст зі спорту відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Роман Ленський, який до речі є директором Долинського сільського центру ФЗН «Спорт для всіх». На фестивалі, Роман Володимирович виконував роль судді змагань.

Фото без опису      До Програми змагань ввійшли наступні види: представлення команди, спортивна вікторина, дартс, малюк – бол, пляжний теніс, естафета.

Фото без опису      Як результат доброї та якісної підготовки команди – «золота» медаль  у Праслова Кирила за найкращий результат з дартсу. Учасники нашої команди показали гарну фізичну підготовку, вміння працювати у команді та були нагороджені цінним подарунком.

Фото без опису

   Сонце і море разом з новими враженнями та знайомствами не залишили байдужими нікого з учасників змагань, бо організатори Фестивалю розрахували час не тільки на змагання і відпочинок на березі моря,але і на вечірні вікторини з призами та дискотеку.

   Відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради висловлює подяку учням, їх батькам, педагогам та керівнику ОЗЗСО Розумівської школи за підготовку, гарні результати, за ввічливість та вихованість нашої команди на спортивному Фестивалі.

    А також хочемо від щирого серця подякувати КЗ «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», який виступив головним ініціатором та організатором цього заходу та взяв на себе всі витрати на проїзд, проживання та харчування учасників змагань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора