A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага! Оголошення результатів засідання конкурсної комісії 

Дата: 26.06.2018 12:25
Кількість переглядів: 2180

25 червня 2018 року завершився конкурс на посаду директора Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області.
Конкурс був організований за нормами нового Закону України «Про освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України від 28.03.2018 р. № 291 «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти».

Фото без опису
До  комісії, яку очолов сільський голова Долинської сільської ради – Федчук Богдан Михайлович, надійшли конкурсні матеріали одного претендента для участі в конкурсі – діючого директора Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи – Москаленко Тетяни Вікторівни. Протягом двох годин Тетяна Вікторівна тримала іспит: відповідала на питання білету та членів комісії, презентувала перспективний план розвитку освітнього закладу, доводила спроможність педагогічного колективу надавати якісну освіту підростаючому поколінню.
 Фото без описуВідповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», керівник державного, комунального закладу загальної середньої освіти призначається на посаду за результатами конкурсного відбору строком на шість років, на підставі рішення конкурсної комісії.

Визначення результатів  завдань здійснювалися кожним членом конкурсної комісії індивідуально, та вносилися до відомості про результати, за визначеною у додатках до Порядку проведення конкурсу, формою. Спільним рішенням комісії вирішено: визнати переможцем конкурсного відбору на посаду Опорного закладу загальної середньої освіти Розумівської школи Долинської сільської ради – Москаленко Тетяну Вікторівну.


Шановна, Тетяно Вікторівно!


Вітаємо з перемогою у конкурсі, щиро бажаємо  конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу Розумівської школи! Нехай у всіх починаннях Вас  супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег та однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

 

Долинська сільська рада
Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора