Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

До річниці Конституції України та Дня молоді в закладах культури пройшли святкові та урочисті заходи

Дата: 03.07.2018 12:49
Кількість переглядів: 2000

27 та 28 червня в закладах культури Долинської сільської ради відбулися урочисті та святкові заходи, присвячені 22 – річниці Конституції України та Дню молоді. 

Фото без опису
 
Працівники Нижньохортицького сільського клубу та бібліотеки провели мітинг - концерт  «Головний закон України», на якому були присутні поважні гості : заступник голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Галина Данільчак., староста Розумівського старостинського округу Наталя Богоутдинова та директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Ольга Галушка, які від імені голови Долинської сільської ради Богдана Федчука презентували подарунок для учасників художньої самодіяльності та всіх жителів с.Нижня Хортиця -  мультимедійний проектор та мобільний екран. 
     
А танцювальні колективи "Феєрія" та "Адреналін" подарували присутнім патріотичні танці. Катерина Качкимбаєва та Карина Гулак  заспівали веселі пісні, гуртківці декламували вірші про Україну. Дует по "Денс холу" виконали спортивний танок. 
    
Працівники Нижньохортицького клубу та бібліотеки, учасники художньої самодіяльності, діти та батьки висловлюють слова вдячності голові Долинської с/р Федчуку Б.М. за такий необхідний гарний подарунок!

На передодні Дня Конституції України в Новозапорізькому будинку культури вітали жителів творчі колективи Долинської громади, а саме з сіл: Долинське, Новослобідка та Нове Запоріжжя.  

Фото без опису


Свято розпочалося з української вітальної хореографічної композиції, яку виконали учасниці танцювального колективу «Вікторія» Новозапорізького БК.
     
Поетичне та танцювальне вітання приготували найменші учасниці с танцювального колективу «Сонечко». Також багато яскравих танцювальних композицій було представлено колективами «Позитив», «Вікторія» та «Стиль» Новозапорізького БК. Українські патріотичні пісні пролунали у виконанні Дани Ільчук та Катерини Гордієнко.
    
Танцювальний колектив «Реверанс» Новослобідського клубу підготував для глядачів неповторні танцювальні композиції «Україночки» та «Добрий ранок, Україно!».  Найщиріші вітання лунали і від артистів художньої самодіяльності Долинського сільського клубу. Танцювальний колектив «Грація» виконав українську та сучасну хореографічні композиції. 
    
Неповторні українські мотиви лунали у виконанні тріо: головного спеціаліста Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Ірини Саджениці, завідуючої Долинським сільським клубом Юлії Мороз та прибиральниці Долинської сільської ради Олени Біленко, а також від Дарини Тітічко. 
    
Яскравий  урочистий концерт «Ми – це Україна!» відбувся у Високогірненському сільському клубі. 

Фото без опису


 28 червня у Долинському сільському клубі відбувся святковий захід до Дня Конституції України. Концертна програма була цікавою та барвистою, яку відкрила Дарина Тітічко з вокально-хореографічною композицією « Україна».  Запальними танцями вітали колектив   «Грація» та «Карамельки». Душевними піснями вітали односельців Ольга Біленко, Ірина Саджениця, Юлія Мороз. Яскравими східними  танцями доповнила Анастасія Швидка. Атмосфера в залі була теплою, глядачі вітали кожен виступ тривалими оплесками. Програму вели Яніслава Середа та Юлія Мороз. 
 Фото без опису
       
Родзинкою свята стали виступи оновленого складу вокального колективу «Маків цвіт», до якого увійшли: Галина Данільчак, Ірина Вельченко, Юлія Чала, Анастасія Чала, Світлана Сіряченко, Яна Сіряченко, Дарина Гамза , Дарина Лукандій, Лілія Карченкова, Юлія Скорина, Ольга Мітітяк та Юлія Мороз.


Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора