A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини спорту: "Дніпро" виходить у півфінал

Дата: 04.07.2018 16:10
Кількість переглядів: 857

Наприкінці червня в с.Нижня Хортиця відбувся матч-відповідь на Кубок Запорізького району 2018 серед команд "Дніпро"(с.Розумівка) та "Великий Луг" (Широківська громада). Нагадаємо, що перший матч закінчився результативною нічиєю 2:2. 

Фото без описуТематичне фото

Одразу хочеться висловити подяку сільському голові нашої громади Б.М.Федчуку за гарно підготовлене футбольне поле для матчу!
Шанувальники команди скучили за футболом і наші футболісти порадовали вболівальників яскравим матчем!
Почавши з масованих атак, Дніпряни пропустили стрімку контратаку суперників... 0:1- неочікувано! Але жага до перемоги зробила своє... 1:1 - йдемо на перерву. Другий тайм більше проходив в боротьбі та суперечки вболівальників суперника з арбітром матчу. В середині тайму наші хлопці вийшли вперед... 2:1! І цей рахунок дозволяв нашій команді вихід в півфінал Кубку ЗР-2018... але за 2 хвилини до кінця другого тайму чи не в єдиній з атак, суперник зрівнює рахунок... 2:2!

За два додаткових тайми молодий форвард "Дніпро" змарнував два стовідсоткових моменти... Серія пенальті - "Дніпро" починає і забиває всі чотири спроби, суперник не влучає першу і четверту!!! Ми в півфіналі!!!
Подякуємо хлопцям за гарну та напружену гру і вболівальників команди за чудову підтримку!!! І з нетерпінням чекаємо півфінальних матчів.

 

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора