A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Профілактика правопорушень на приміських поїздах

Дата: 27.07.2018 13:19
Кількість переглядів: 787

Керівництво регіональної філії «Придніпровська залізниця» вкрай стурбоване частими випадками правопорушень з боку осіб, які користуються приміськими поїздами, а саме: систематичним разобладнанням чи псуванням моторвагонного рухомого складу, непоодинокими спробами пограбувань провідників пасажирських вагонів приміських поїздів, вживанням у приміських поїздах спиртних напоїв та палінням тютюнових виробів, погрозами фізичної розправи над провідниками, більшість з яких  - це жінки, під час виконання ними службових обов’язків.

Фото без описуТематичне фото, Youtube

Ці протизаконні дії призводять до дезорганізації залізничного руху в приміському сполученні, створюють реальну загрозу безпеці персоналу та пасажирів, про що свідчить значна кількість звернень та скарг на «Гарячі лінії» Укрзалізниці та безпосередньо до регіональної філії.

Регіональна філія вживає усі можливі заходи протидії  порушникам. Зокрема, здійснюється щоденне інформування пасажирів на вокзалах та в поїздах щодо необхідності дотримання норм законодавства. Організовується періодичне супроводження приміських поїздів працівниками моторвагонних депо, воєнізованої охорони та головного управління. Проводиться роз’яснювальна робота серед пасажирів як у приміських составах, так і через Інтернет-ресурси, насамперед відомчий веб-сайт, а також при спілкуванні з громадянами, які звертаються до регіональної філії зі скаргами. По можливості переглядається порядок роботи провідників, до припинення правопорушень залучаються працівники локомотивних бригад та працівники воєнізованої охорони. Однак, ці заходи малоефективні через відсутність у залізничників вагомих важелів впливу на порушників.

З метою профілактики правопорушень у рухомому складі та на залізничних об’єктах, Долинська сільська рада нагадує про наслідки та відповідальність за вчинення правопорушень, а саме: крадіжок та псування залізничного майна, протиправних дій стосовно провідників, вживання у поїздах алкогольних напоїв та тютюнових виробів, безквиткового проїзду, несанкціонованої торгівлі у поїздах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора