A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Подяка Благодійному фонду "Надай надію"

Дата: 27.07.2018 13:56
Кількість переглядів: 1006

Долинська сільська рада Запорізького району Запорізької області, в особі сільського голови Федчука Богдана Михайловича, заступника сільського голови з гуманітарних питань Данільчак Галини Василівни, начальника відділу надання соціальних послуг Назаренко Галини Сергіївни висловлюємо глибоку вдячність членам Благодійного фонду «Надай Надію», зокрема директору Куриленко Ларисі Володимирівні за надану благодійну допомогу у вигляді одягу для соціально незахищених категорій сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, багатодітним родинам, самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим та особам з інвалідністю.

Фото без описуТематичне фото

Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності і безсумнівно, відчутна підтримка знедоленим і нужденним.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших благодійників.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Також висловлюємо подяку директору комунального підприємства «Долинське КГП» Мироненку Юрію Сергійовичу за надані транспортні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора