A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Учні громади отримали новий спортивний інвентар

Дата: 07.09.2018 15:57
Кількість переглядів: 1218

Напередодні Дня фізичної культури і спорту в Україні, відділ освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради придбав спортивний інвентар.

Фото без опису

Мета: підвищення масовості, зміцнення здоров'я учнів та здорового способу життя, набуття досвіду змагань, організації дозвілля, залучення школярів до фізичної культури як складової частини загальнолюдської культури.

Придбаний спортивний інвентар повністю фінансувався за рахунок коштів бюджету Долинської сільської ради і завдяки турботі голови нашої громади Богдана Михайловича Федчука.

Цей інвентар допоможе проводити якісно змагання дітей та молоді Долинської сільської ради, міжшкільні змагання серед ЗЗСО та допоможе тренуватись спортивним дітям та дорослим.

Так з прохання підлітків с.Високогірне для більш комфортних умов занять футболом було передано сітки для воріт, м’ячі, тренувальні манішки та фішки.

Фото без опису

Для спортсменів с.Розумівка, які постійно приймають участь в районних змаганнях та завжди знаходяться серед лідерів Запорізького району, були передані тренувальні та ігрові м’ячі для гри у волейбол і футзал, набори для гри в настільний теніс і дартс.

Фото без описуПобажаємо всій спортивній спільноті громади здоров’я, міцності духу та яскравих перемог!!!

З Днем фізичної культури і спорту!!!

 

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора