A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В рамках ініціативи ЄС оголошено конкурс з відбору проектів

Дата: 10.09.2018 15:09
Кількість переглядів: 1001

Європейська комісія оголосила конкурс з відбору проектів в рамках ініціативи ЄС, «Європейський конкурс солідарності», яка відкриває можливості для молодих людей проводити волонтерську діяльність, стажуватись, знаходити робочі місця, а також реалізовувати свої власні проекти направлені на сприяння солідарності в європейському суспільству.

Фото без опису

Тематичне фото

Зазначена ініціатива ЄС розрахована на 2018-2020 роки з бюджетом 375,6 млн.євро. Учасники можуть брати участь в широкому спектрі проектів, допомагаючи вирішувати складні ситуації в Європі, зокрема, надавати допомогу в запобіганні стихійних лих або відновлювальних роботах, сприяти роботі центрів шукачів притулку, допомагати у вирішені соціальних проблем в громадах тощо.

Тривалість проектів, які, як правило, реалізуються в державах – членах ЄС, від 2 до 12 місяців. Участь у проектах в рамках Європейського корпусу солідарності можуть брати участь молоді люди в віці 18-30 років, які проживають в державах-членах ЄС та країнах-партнерах.

Також в конкурсі можуть взяти участь представники України.

Водночас, участь фізичних осіб від країн-партнерів, у тому числі від України, обмежена лише проектами у сфері волонтерської діяльності. Юридичні особи можуть брати участь у таких проектах в якості партнерів.

Потенційним учасникам необхідно зареєструватися та подати заявку через Європейський молодіжний портал https://europa.eu/youth/solidarity_en .

Реєстрація для учасників від країн-партнерів буде відкрита з вересня 2018 року.  Більш докладну інформацію щодо умов участі в ініціативі, цілей та пріоритетів, доступного фінансування, вимог та критеріїв, що висуваються до учасників, можна отримати за посиланням https://europa.eu/youth/solidarity.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора