A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Казкові новини спорту: Як малюки за смайлики змагались.ФОТО

Дата: 16.09.2018 14:02
Кількість переглядів: 929

"У  нашому садочку весело зростати, мріють дошкільнята спортсменами стати!" Під таким гаслом садок "Казка" готувався до веселого, спортивного свята "Смайл-естафета", яке відбулося 12 вересня.

Фото без опису

Із задоволенням малята приймали участь у веселій естафеті з різними спортивними завданнями, а "суворе" журі  слідкувало за трьома командами, оцінювало кожну і нагороджувало смайлами за командну гру.

Фото без опису

З відривом в один смайл перемогла команда молодшої групи. Всі малята раділи перемозі і навіть ті, хто цього разу не отримав перше місце.

Фото без описуНаприкінці всі команди були нагороджені солодкими призами. Веселі естафети для дітей допомагають розвивати спритність і координацію рухів, формують нові рухові навички і комунікативні здібності, привчають малюків дотримуватися правил і, звичайно ж, приносять море задоволення.Тому педагоги садочка намагаються всіляко розвивати спортивні навички дітей. А ще в перспективі садочка педагоги готуються веселі старти для батьків. Тому, слідкуйте за нашими" Казковими новинами" спорту!

Автор: Тетяна Зизкун

Фото автора

БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СМАЙЛ-ЕСТАФЕТИ ТУТ Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора