A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Спорт для всіх: В громаді відсвяткували День фізичної культури і спорту

Дата: 20.09.2018 23:10
Кількість переглядів: 1382

20 вересня на спортивному майданчику відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради відбулось свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту Долинської громади серед учнів ЗЗСО Новозапорізької та Розумівської шкіл при підтримці КЗ "Обласний центр "Спорт для всіх" Запорізької облради.

Фото без описуПісля урочистого вітання начальника відділу Юлії Харченко та головного фахівця обласного центру "Спорт для всіх" Володимира Бєляєва, за справу взялись головні винуватці свята - юні спортсмени шкіл нашої громади.

Фото без опису
Команди "Соколята"(3 кл. Новозапорізька школа), "Дружба"(збірна 3-4 кл. Розумівська школа) та "Чемпіони" (4 кл. Новозапорізька школа) під чуйним керівництвом своїх вчителів та пильним поглядом суддів боролися в спортивних естафетах за звання найшвидших і спритних.

Фото без опису
Так, лише з перевагою в один бал, переможцями стали команда «Чемпіони», другу сходинку виборола «Дружба», а почесне третє місце зайняли «Соколята».


Тепер нашим школярам потрібно було виявити найсильніших на футбольному майданчику.


Відбулось три міні-матча серед збірних 5-6, 7-8 та 9-11 класів. Розумівські юні футболісти в цей день були більш заряжені на перемогу. Вони виграли своі дуелі серед 5-6 та 7-8 класів. Ну, а 9-11 класи Новозапорізької школи в запеклій боротьбі всеж виграли свій матч, чим трохи підсолодили настрій своїм молодшим футболістам.

Фото без опису
В гарному настрої всі юні спортсмени вишикувалися для нагородження. Кожен учасник та команди спортивного свята отримали призи від відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради та КЗ "Обласний центр "Спорт для всіх" Запорізької облради.

 

Автор: Роман Ленський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора