A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День людей похилого віку в Долинській громаді. Фотофакт

Дата: 01.10.2018 11:55
Кількість переглядів: 1141

Долинська сільська рада вже 10-й рік поспіль продовжує добру традицію – вітати зі святом людей поважного віку свої місцевих жителів. Цей рік не став виключенням.

Так, 29 вересня, в семи населених пунктах громади відбулись урочисті заходи до Дня людей похилого віку.

В цей день, своїх поважних мешканців зі святом вітали: голова Долинської сільської ради Богдан Федчук, заступник голови з гуманітарних питань Галина Данільчак, секретар Долинської сільської ради Світлана Рибак, голова та заступник голови ГО «Ветеран Долинської громади» Віктор Білик та Любов Свириденко, керівник ТОВ «Александр-Агро-3» Владлен Трутаєв та помічник директора ТОВ «Александр-Агро-3» Наталя Кошева.

Зі слів, заступника голови ГО «Ветеран Долинської громади» Любові Свириденко, на захід було запрошено 450 чоловік. А до тих, хто не зміг бути присутнім, в зв’язку зі станом здоровя – завітали з подарунками представники сільської ради і Розумівського старостинського округу.

Як відмітив, голова ГО «Ветеран Долинської громади» Віктор Білик, свято відбулось за підтримки сільської ради, народного депутата України Вадима Кривохатько та ТОВ «Александр-Агро-3» і ТОВ «Розумівське-Агро». А за музичний і танцювальний супровід свят Віктор Петрович висловив подяку працівникам і колективам КЗ «Центр культури та дозвілля».

Ще фото:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора