A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Бібліотекарів громади привітали з професійним святом.ФОТО

Дата: 03.10.2018 09:21
Кількість переглядів: 936

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотеки до Новослобідської сільської бібліотеки були запрошені завідуючі бібліотеками Долинської громади для святкового привітання.

Фото без опису

Щирі слова привітання звучали від заступника голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Данільчак Г.В., яка від імені голови Долинської сільської ради Федчука Б.М. вручила подяки завідуючим бібліотеками Асєєвій М.К., Гринь А.Ю., Кузьменко Н.Ф., Кратюк Л.П. за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи Долинської сільської ради, за  збереження  національної культури і з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, та вручила  почесну грамоту завідуючій Долинською сільською бібліотекою  Яковчук С.О. за вагомий  внесок  у розвиток  бібліотечної справи Долинської сільської ради, за розвиток та збереження національної культури, за високий професіоналізм, активну життєву позицію та  з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.  

 Також теплими поздоровленнями вітала з професійним святом директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушка О.А.

Фото без опису

Шановні бібліотекарі, прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

 

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора