A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Освітян громади привітали з професійним святом

Дата: 09.10.2018 07:41
Кількість переглядів: 883

Щорічно в Україні у першу неділю жовтня святкують своє професійне свято працівники освіти.  

У суботу, 6-го жовтня, у приміщенні Долинського будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти. На офіційне святкування завітали колективи навчальних закладів Долинської сільської ради та гості.  

 Першою привітала  працівників освіти заступник сільського голови з гуманітарних питань Галина Василівна Данільчак, яка побажала педагогам творчої наснаги,  перемог та віри у світле майбутнє. Окрім того, Галина Василівна нагородила директорів навчальних закладів Кузьміну Ірину Василівну, Москаленко Тетяну Вікторівну, Чученко Людмилу Миколаївну грамотами, за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі в Долинській громаді. Привітала освітян подяками та подарунками голова профспілкової організації працівників державних установ  Ганна Григорівна Федорченко.

Вічною зорею сяють над землею

Сонце, хліб і вчителя ім’я!

 

Вітання педагогам надіслала й начальник  відділу  освіти  Юлія Володимирівна Харченко. Вона розповіла про здобутки педагогів Долинської сільської ради відомі по всій Запорізькій областіБагато педагогів та працівників навчальних закладів отримали  грамоти, подяки Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, відділу освіти за вагомі  внески у розвиток  освітньої галузі, наполегливість  та любов до своєї роботи.

Сьогодні можна говорити про престижність професії вчителя. Адже в цьому навчальному році троє молодих педагогів у своєму професійному житті в закладах нашої громади провели свій перший урок. До молодих  спеціалістів з наставницькою промовою  звернулась ветеран багаторічної педагогічної праці - Шишлова Валентина Олексіївна, яка  побажала всім здоров´я, успіхів у роботі, бо завдання більш благородного, ніж давати людям  знання,  готувати їх до життя в суспільство -  немає.
  Не забувають освітяни нині і про вчителів-ветеранів. З вітальним словом до них звернулась заступник голови ветеранської організації Долинської сільської ради, Свириденко Любов Петрівна, яка подякувала  ветераном за багаторічну і самовіддану працю та побажала здоров’я  й наснаги.
Разом з заступником сільського голови  з гуманітарних питань Галиною Василівною Данільчак та начальником відділу освіти, молоді та спорту  Юлією Володимирівною Харченко вручили грамоти та подарунки від Долинської сільської ради та ветеранської організації.

  У цей день з великою теплотою згадують своїх учителів усі: учні, які щодня долучаються до криниці знань, і ті, хто вже пройшов  шлях учнівства  і йде по життю, спираючись на цінний багаж отриманих знань. Педагогів вітали: танцювальні колективи  Новозапорізького будинку культури «Стиль», «Тріумф» та «Вікторія», а також колективи навчальних закладів Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора