A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

ФК "Дніпро" святкує чергові перемоги

Дата: 10.10.2018 14:05
Кількість переглядів: 1056

7 вересня ФК "Дніпро" зіграв одразу дві гри на Чемпіонат МФЛ Запоріжжя. Одна гра була зіграна згідно календаря о 9.30 з командою ЗТМК, а друга, перенесена з 30 вересня у зв'язку з участю нашої команди в фіналі Кубку ФФЗР 2018, об 11.30 з командою "Карфаген", збірною студентів запорізьких ВУЗів з Тунісу та Марокко. Хлопці добре налаштувались на обидва матча.

Фото без опису

Перші тайми проходили в напруженій боротьбі, але завершились по різному... з ЗТМК ми вели в рахунку 1:0, а з "Карфагеном", навпаки, пропустили контрвипад суперників і поступались 0:1....

Фото без опису
Але другий тайм обох ігор футболісти ФК "Дніпро" провели блискавично і завершили матчі перемогою: Над ЗТМК - з рахунком 6:3, а над "Карфагеном" 5:2!!!

Фото без опису
І за три тури до кінця Чемпіонату ФК "Дніпро" виходить на ІІІ місце, з рівною кількістю очок з командою на 4 місці, на два пункти відстаючи від срібних нагород та на п'ять від золотих!!!
Все в наших силах!!! І зайнявши призове місце в Чемпіонаті МФЛ Запоріжжі, ФК "Дніпро" може завершити футбольний сезон в найгарнішому настрої для себе та вболівальників!!!

Автор: Роман Ленський

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці матчу між ФК «Дніпро» та ФК «Балабине». ФОТО. ВІДЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора