A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Населені пункти громади відсвяткували День села. ФОТО

Дата: 21.10.2018 20:33
Кількість переглядів: 3141

На протязі двох тижнів жовтня, в населених пунктах Долинської громади проходили святкові програми, присвячені Дню села.

Фото без опису

Першими селами, які відсвяткували свій День народження стали Розумівка та Нове Запоріжжя.

Щорічно за традицією в жовтні Розумівка відзначає день села, в цьому році святкування припало на 13 жовтня. В цей день село як завжди радо зустріло гостей.

На святкуванні були присутні почесні гості: староста Розумівського старостинського округу Наталія  Богоутдинова, депутат Запорізької обласної ради Роман Кузьменко, директор КЗ «Центр культури та дозвілля» Ольга Галушка, голова ветеранської організації «Ветеран Долинської громади» Віктор Білик та більша частина депутатського корпусу Долинської ОТГ.

Свято розпочалося смачним ярмарком, на якому місцеві жителі змогли скуштувати власноруч приготовлені страви батьками навчальних закладів Розумівки: дитячого садка та школи. Також всі жителі та гості мали змогу почастувати смачну юшку та фантастичну кашу, запашний шашлик, гарячий глінтвейн. Урочиста частина свята відбулася у приміщенні будинку культури. До  концерту працівники  культури підійшли с творчістю та креативністю.

Концертна програма розпочалася з гумористичної сценки. Чарівні ведучі заходу Кізей Н.В. та Коваль В.І від усього серця вітали теплими словами односельчан.

Фото без опису

Наталія Богоутдинова та Роман Кузьменко привітали усіх присутніх зі святом, побажали гарного настрою і за традицією пригостили всіх присутніх смачним короваєм. Гучними оплесками глядачі зустріли Олександра Рябоконя, який виконав веселу пісню «Моє село». Також учениці Розумівської школи вітали земляків милозвучними піснями. У виконанні Марини Бурлаки звучала пісня «Мій рідний край», а Дарина Бархатова та Валерія  Раденко виконали сучасну пісню «Плакала».

Фото без описуНаймолодші учениці Розумівської школи Ксенія Демянюк та Анна Вдовіна виконали пісню-побажання «Щастя і добра». Щиро аплодували односельчани колишній випускниці школи Марині Агеєвій за виконані пісні які звучали мов в унісон «Тримай» та «Feeling good».

 З болем у серці згадували про тяжкі події для України, а також про біль який торкнувся сердець наших односельчан. В пам'ять про загиблого Дячкова Юрія Анатолійовича, Марина  Агеєва виконала пісню «Гей, пливе кача».

Багато позитивних емоцій подарували глядачам танцювальні колективи Розумівського БК (керівник Бібік О.В.) Усіх подружніх сімей села привітав танцювальний колектив «Престиж» неперевершеним танцем «Повільний вальс». Для наших чарівних жінок, був присвячений яскравий танок «Джайв» від колективу «Ритм». Наймолодший танцювальний колектив «Тодес» привітав самих маленьких жителів села танцем «В гостях у Міккі  Мауса». А для всієї молоді танцювальний колектив «Фаворит» виконав сучасний запальний танець «Хіп-хоп». Танцювальні композиції, які присвячувались Україні та рідному краю виконав танцювальний колектив «Престиж» з танцем «Подоляночка» та фінальний виступ «Український флешмоб». Вагомий внесок в організацію свята вніс дитячий садок «Казка», які порадували своїми виступами, виконавши ліричну композицію «хор рук», а композицію «Осіння мелодія» продемонстрували  маленькі принцеси садочка. Також  вихователі дитячого садка здивували своєю неперевершеною композицією «Ложкарі».

 Розвиток села, його історія  була висвітлена на великому екрані у презентації «Моє село, для мене ти єдине». Родзинкою усього свята став відеоролик «Світське життя у Розумівці», де головними героями були місцеві жителі.

Розумівський старостинський округ висловлює щиру подяку за проведення чудового свята сільському голові Федчуку Богдану Михайловичу, за постійну підтримку обласному депутату Кузьменко Роману Олександровичу, за надану можливість у приготуванні смачної каші приватному підприємцю Павленко Тетяні Олександрівні, за активну участь у концерті  колективу дитячого садка «Казка» та завідуючій Чученко Людмилі Миколаївні, за допомогу та організацію смачного ярмарку педагогічному колективу та директору Розумівської ЗОШ Москаленко Тетяні Вікторівні. Велика подяка всім батькам, які взяли участь у приготуванні смаколиків.

Окрема подяка сільському голові Федчуку Богдану Михайловичу та директору КЗ «Центр культури та дозвілля» за нові костюми,  в яких на концерті виступали юні артисти. Подяка за організацію та проведення святкування подяка всьому колективу Розумівського БК.

Фото з Розумівки шукайте ТУТ >>>

«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..»

13 жовтня в Новозапорізькому будинку культури відбулося урочисте святкування відразу двох великих свята: Дня захисника України та Дня села!

Свято розпочалося  з теплих слів привітання присутніх та пригощання запашними пампушками, які з любов’ю спекла поважна мешканка села Нове Запоріжжя Базелюк Наталія Григорівна.

Фото без опису

Концертна програма розпочалася з хореографічної композиції «Ми українці», яку виконав танцювальний колектив «Живчики» Високогірненського сільського клубу.  Також талановиті учасники цього колективу подарували ще одну сучасну композицію «Фрістайл».  Бурхливими оплесками зустрічали глядачі і вокальний  колектив «Золота молодь» Високогірненського клубу, які полонили серця всіх присутніх своїм яскравим  виконанням колоритних українських жартівливих пісень.

Фото без опису

Свої танцювальні вітання для мешканців села  підготували і танцювальні колективи Новозапорізького будинку культури: «Вікторія» та «Стиль» (керівник Деркач Я.В.) виконали запальні сучасні композиції, а колектив «Тріумф» (керівник Болотіна В.С.) не залишили нікого байдужим до неповторної композиції «Felling good». А директор  Новозапорізького БК Галина Беспята та учасниця художньої самодіяльності Яна Бжезицька привітали односельців піснею «Україночка». 

Фото без опису

Під час святкового концерту привітали учасників Антитерористичної операції, які проживають у Новому Запоріжжі. Також відзначили наймолодших та найстарших  жителів. Як зазвичай, відзначили  всіх односельчан, які старанно протягом року  доглядають за своєю прибудинковою територією.

Продовженням  концертної програми став розіграш безпрограшної лотереї. А біля будинку культури всіх бажаючих справжні україночки Людмила Кукушкіна та Вікторія Корнєва безкоштовно пригощали  смачною гречаною кашею з м’ясом та сезонними салатиками, які приготували працівники Новозапорізької школи Світлана Некрасова та Лариса Хорувата.  Гарний  настрій  всім присутнім подарував запрошений гість Сергій Данилевич з села Широке, який виконав яскраві хіти 80 – 90.

Також біля  будинку культури протягом дня  працював  ярмарок, на якому усі бажаючі мали змогу поласувати домашніми смаколиками: запашними пиріжками, солодкими тортиками та тістечками чи приміряти, або й купити вироблені власними руками майстринь прикраси. А на щасливих обличчях дітей яскраво красувалися веселі бодіарт-малюнки, які  створювала учениця Новозапорізької школи Яніна Двойнікова. Не скінчилося свято і на цьому! Далі всіх гостей зустрічала запальна дискотека!

Фото з Нового Запоріжжя шукайте ТУТ >>>

Працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки щиро дякують голові Долинської сільської ради Федчуку Б.М., директору КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушці О.А. за допомогу у підготовці та проведенні свята, за сприяння у приготуванні смачної каші. Висловлюємо вдячність працівникам Новозапорізької школи  за  допомогу  і приготуванні частування, а також всім жителям села Нове Запоріжжя, які брали участь в організації святкового ярмарку. 

20 жовтня День села святкували в Долинському...

Урочистості розпочалися з привітання заступника голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Данільчак Г.В. Далі яскравими танцювальними виступами вітали колективи "Карамельки" "Грація". Заспівали жартівлих та душевних пісень колектив "Маків Цвіт", Євгенія Данільчак, Марія Чала, Аделіна Тімофеєва та Оля Біленко. Колективом "Грація" було продемонстроване дефіле в роботах місцевої майстрині Ії Швидкої.  Родзинкою свята стала започаткована традиція, а саме: відзначати людей, якими громада пишається найбільше. В церемонії нагородження відзначили 15 місцевих жителів, яких нагородили жартівлими грамотами, у різних номінаціях. По завершенню концертної програми односельців безкоштовно пригощали смачною кашею. Для дітей був організований майданчик з батутами та солодкою ватою. Надвечір свято продовжилось святковою дискотекою.

Фото без опису

Фото з Долинського шукайте ТУТ >>>

Святкування Дня села Високогірне.

21 жовтня  у селі Високогірне також святкували День села. На святі були присутні поважні гості: заступник голови Долинської сільської ради з гуманітарних питань Данільчак Г.В., директор КЗ №»Центр культури та дозвілля» Галушка О.А. та заступник голови ГО «Ветеран Долинської громади» Свириденко Л.П., які від щирого серця привітали місцевих жителів зі святом та вручили подарунки: сільському клубу нові стійки під мікрофони, артистам художньої самодіяльності - солодкі подарунки. Ведучими свята стали вихователь Дитячого садка «Мрія» Деркач Олена Миколаївна та учениця Новозапорізької школи Журавська Аліна.  Концертна програма була сповнена колоритними піснями від вокального колективу «Золота молодь», та танцювальними виступами від колективів Високогірненського клубу та Новозапорізького будинку культури, цікавими конкурсами та призами. Також був проведений розіграш безпрограшної лотереї, всіх присутніх безкоштовно частували гарячою картоплею з мясом, салатами та запашними пампушками.

Фото без опису

Святкування в селі Новослобідка

В сільському клубі відбувся концерт, на якому артисти художньої самодіяльності виконали яскраві танцювальні та вокальні номера. Гостей радо зустрічали запашним короваєм. Свято продовжилося розіграшом безпрограшної лотереї та ярмарком кулінарних виробів. Для дітей працювали батути та солодка вата. Після концерту всіх пригощали ухою, гарячою кашею з м’ясом та салатами.

Фото без опису

Святкування в селі Нижня Хортиця

20 жовтня у Нижньохортицькому клубі відбувся святковий захід до Дня села: "Село моє рідне!". На заході було присутньо близько 130 чоловік. Артисти художньої самодыяльності Розумівського БК подарували глядачам неповторні танцювальні композиції "Вальс", "Український флешмоб", "Джайв" та "Хіп-Хоп". А БК «Хортицький»  презентував танці "Денс Холл", "Сучасна хореографія", "Перлини Єгипту".

Нижньохортицький клуб зустрічав людей піснями "Я і Сара" та "Сама - Сама", які звучали у виконнані новоствореного дуету "Веселі Хортичани".  Агєєва Марина виконала дуже чутливі композиції "Два кольори", "Пливе кача" та "Тримай мене міцно". Танцювальний колектив Нижньохортицького клубу "Адреналін" радував глядачів народними танцями ("Хуторянка" та "Віночок"). Мешканці села отримали безліч грамот, подяк, невеличких подарунків та сувенірів. А також всіх присутніх безкоштовно частували  гречневою кашею з м’ясом, а народне гуляння продовжилося до глибокої ночі.

Фото без опису

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора