A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фотофакт: З ювілеєм Вас, Борисе Федоровичу!

Дата: 22.10.2018 10:33
Кількість переглядів: 915

Сьогодні, в урочистій обстановці працівники сільської ради привітали з ювілеєм, почесного громадянина Запорізького району, мешканця села Долинське Дуброва Бориса Федоровича.

 

На фото: Заступник голови з гуманітарних питань Галина Данільчак, почесний громадянин Запорізького району Борис Дубров, начальник ВОС Любов Гарматко, секретар Долинської сільради Свіітлана Рибак

 

>>> Досьє:

Дубров Борис Федорович народився 20 жовтня 1933 року в селі Кисличувата Томаківського  району Дніпропетровської  області.

Закінчив Нагайський совхозтехнікум за спеціальністю агроном.

З 1949 року працював на заводі «Мельмашстрой» у м. Дніпропетровську.

З 1952 по 1955 рік служив радистом в лавах Радянської Армії.

З 1955року розпочав свою трудову діяльність у сфері сільського господарства на нивах колишнього колгоспу «Дружба». Працював бригадиром дільнично – польової бригади, агрономом,  19 років - головним агрономом.

З серпня 1992 року по 1996 рік обіймав посаду голови колгоспу «Дружба».

За період перебування на посаді голови колгоспу «Дружба», господарство досягло високих результатів зі збору врожаю пшениці, соняшнику, інших технічних культур, розвивалася тваринницька галузь.

Завдяки вмілому керівництву Бориса Федоровича, в селі швидкими темпами розбудовувалася соціальна сфера, проводилася газифікація, асфальтування доріг.

Організаторський і управлінський досвід Бориса Федоровича, нестандартні підходи до праці приводили до ефективного розв’язання соціальних проблем. У центрі усіх його справ завжди залишалася людина, з її життєвими потребами, надіями і сподіваннями.

За професійну та активну громадську діяльність, значний внесок у розвиток території, був обраний делегатом четвертого Всесоюзного з’їзду колгоспників у березні 1988 року. Нагороджений бронзовою медаллю Виставки досягнень народного господарства СРСР і медаллю «Ветеран праці». Крім того двічі нагороджений медаллю «За доблесну працю», орденом «Знак пошани», ювілейними медалями до 50-річчя та 60-річчя Перемоги. Має грамоти і подяки від Запорізької обласної ради та Запорізької райдержадміністрації. За поданням Долинської сільської ради, Запорізькою районною радою Дуброву Борису Федоровичу присвоєно звання «Почесний громадянин Запорізького району». 

 

Неодноразово обирався депутатом Долинської сільської ради, членом виконкому Долинської сільської ради.

    

Дубров Борис Федорович користується заслуженим авторитетом і повагою у мешканців села, приймає активну участь в громадському житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора