A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Інформація для суб’єктів господарювання у галузі сільського господарства

Дата: 23.10.2018 11:15
Кількість переглядів: 731

Запорізькою облдержадміністрацією проводиться аналіз поводження з відходами, у тому числі утвореними в результаті використання і застосування пестицидів та агрохімікатів.

Фото без опису

Тематичне фото з мережі Інтернет

За результатами аналізу матеріалів встановлено, що суб’єкти господарювання, діяльність яких належить до галузі сільського господарства, а саме; рослинництва, не ведуть облік пакувальної тари від пестицидів та агрохімікатів, що є небезпечними відходами.

У зв’язку з цим неможливо проконтролювати безпечне поводження із зазначеними відходами: зберігання згідно вимог природоохоронного та санітарного законодавства: передача для утилізації, знешкодження, знищення спеціалізованими підприємствами, що мають діючу ліцензію на провадження господарської діяльності з поводження небезпечними відходами; запобігання негативному впливу на довкілля та здоров’я населення.

У разі виявлення фактів безконтрольного застосування пестицидів та агрохімікатів (далі - агрохімікатів) в екосистемах, несанкціонованого розміщення відходів, що утворюються внаслідок використання та застосування агрохімікатів буде повідомлено контролюючі та правоохоронні органи з метою покарання  та попередження повторних порушень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора