A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини футболу: Розумівський ФК «Дніпро» здобуває чергову перемогу

Дата: 24.10.2018 09:59
Кількість переглядів: 1023

21 жовтня відбувся матч передостаннього 21-ого туру Чемпіонату МФЛ м.Запоріжжя між командами ФК "Дніпро" та FC"Dnepr ".

Фото без опису

Нашій команді, як і супернику, вкрай важливо в цій зустрічі було набирати 3 залікових бали, щоб в останньому турі боротись за п’єдестал пошани!!! Тому цей матч видався видовищним та напруженим.

Початок зустрічі, з контролем м’яча, був на боці FC "Dnepr". Але реальної загрози нашим воротам суперник не створив. ФК"Дніпро" напроти, стримав натиск, почав раз за разом знаходити прогалини в обороні противника. Так в середині першого тайму, розумівці двічі засмучують FC "Dnepr". До кінця першого тайму команди обмінялись голами. На табло 3:1 на нашу користь.

Близько 10 хвилин другого тайму знадобилось нашій команді, щоб тричі забити супернику!!! Долю матчу було вирішено. Команди «догравали». Але за мить до фінального свистка FC"Dnepr" забив ще один м’яч нашій команді.

Фото без опису

Перемога 6:2!!! І після всіх зіграних матчів 21 туру виявились всі три володаря нагород турніру!!! «Цезар» стає Першим, а ось у наших хлопців є можливість вибороти срібло!!! В останньому турі «Сайрус», який випереджає ФК"Дніпро" на два пункти, робитиме все за ради того, щоб залишити за собою другу сходинку Чемпіонату.

Фото без опису

Побажаємо нашим хлопцям ПЕРЕМОГИ!!! Хоч ми вже і будемо з нагородами, але срібло здається краще бронзи))))

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора