A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

У маленьких казкарів відбувся ярмарок талантів

Дата: 29.10.2018 07:43
Кількість переглядів: 719

В дитячому  садочку " Казка" відбувся осінній ярмарок талантів та чудових поробок.

Фото без опису

Педагоги дитячого садочка підійшли до традицій креативно зібравши всіх разом ( батьки, діти, гості, герої, поробки). Тата і мами з дітками заздалегідь готували свої роботи з осінньої тематики для виставки та вміло захищали їх на ярмарці. Всі роботи та виступи родин не залишилися без уваги, були визначені призери та розставлені місця. Діти своїми виступами вражали та підкорювали непохитне журі.( Чученко Л.М, Кізей Н.В., Богоутдінова Н.М.). Танок від наших козачат "Гопачок", від чудових україночок - танок з хустками, циганський танок від сім`ї Юхневич, національний танок Каріни Арутюнян "Єреван", пісня про Осінь від маленької Мілани та її матусі, вірші до виставки від сімей: Гуділових, Сергієнків, Хорошунів, Чубарів, Кислих залишили неймовірні враження.

Фото без опису

 "- Всі були настільки класні, що розбігалися очі та стрибало серце від краси," - розповіла Н.М. Богоутдінова. Конкурсному журі було дуже важко визначитись з переможцем виставки, але ж вони це зробили.

1 місце заслужено посіла родина Паливодів з виробом " Хатинка тітоньки Сови";

2 місце зайняли родина Чубарь  з поробкою " Їжачок - хитрячок", а третє місце мали родина Журбів з чудовою композицією з Гарбуза та котиків - гарбузенят.

Фото без описуРоботи всіх родин виявилися неперевершеними ! Які у нас творчі батьки!!! А у творчих батьків - творчі діти . " Ми й на далі  будемо розвивати наших дітей, їх естетичний смак  та спільну діяльність з батьками.

Фото без опису

Всім велика вдячність:  батькам - ,  за участь і підтримку; суддям - за чесність  і час, гостям - за веселий настрій.  

Автор: Тетяна Зизкун
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора