A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Будь сучасним: Освітян громади навчали професійної мобільності

Дата: 31.10.2018 08:27
Кількість переглядів: 674

Стрімкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій, вимагає від вчителя умінь мобільного реагування у своїй професійній діяльності на постійно мінливі, потреби суспільства.

Фото без описуНові технології, безперервні інноваційні процеси, перехід до компетентнісного підходу в освіті, необхідність формування мобільного громадянина: все це вимагає від учителів готовності працювати в умовах постійних змін. 

Сьогодні, суспільству потрібен фахівець, відкритий до всього нового, який здатний швидко адаптуватися в складних умовах професійної і соціальної дійсності, самостійно і відповідально приймати рішення, орієнтовані на успіх і постійне самовдосконалення - один з невід'ємних показників професійної і соціальної зрілості педагога.  Реальність показує, що без наявності добре розвиненої професійної мобільності, педагог не має перспективи професійного зростання.

З метою підвищення свого професійного рівня, через оволодіння новими знаннями, навичками, на базі ОЗЗСО Розумівської школи, для педагогів закладів загальної середньої освіти Долинської сільської ради, 30 жовтня - проведений тренінг "Професійна мобільність педагога - освіта протягом життя", за участю кандидата педагогічних наук, доцента кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін КЗ «ЗОІППО» ЗОР, Алли Феліксівни Курінної.

Фото без описуПедагоги активно працювали в групах, обговорювали ситуації та описували значення  якостей професійної мобільності сучасного педагога.

Дякуємо КЗ "ЗОІППО" ЗОР, за співпрацю, методичну допомогу та підвищення професійного рівня наших вчителів.

 

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора