A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

День гарбуза: Колективи громади прийняли участь у фестивалі сільського туризму

Дата: 31.10.2018 09:18
Кількість переглядів: 930

28 жовтня танцювальні колективи Високогірненського сільського клубу та Новозапорізького будинку культури на чолі з директором КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушкою О.А. брали участь у фестивалі сільського туризму «День гарбуза», який відбувся на базі зеленої садиби «Аквазоо» в Петрополі.


 Фото без опису

Відкривали свято учасниці танцювального колективу «Тріумф» (керівник Болотіна В.С.) Новозапорізького БК хореографічною композицією «Українська полька».

Фото без опису

Танцювальні композиції «Ми українці» та «Фрістайл» виконав колектив «Живчики» (керівник Болотіна В.С.) Високогірненського сільського клубу.

Фото без опису   
Дівчатка з колективу «Вікторія» (керівник Деркач Я.В.) Новозапорізького БК подарували присутнім гарний настрій, затанцювавши композиції «Тече вода» та «Хорошее настроение».

Фото без описуГучними оплесками зустрічали глядачі танцювальний колектив «Стиль»  (керівник Деркач Я.В.) Новозапорізького БК, які виконали колоритні танцювальні композиції «Чарівні україночки» та циганський танець.
Фото без описуНаприкінці заходу, від голови правління ГО «Розвиток громадянського суспільства України» Ігнатка Б.В. були вручені подяки голові Долинської сільської ради Федчуку Б.М., директору КЗ «Центр культури та дозвілля» Галушці О.А., керівникам танцювальних колективів Болотіній В.С. та Деркач Я.В. за допомогу в організації фестивалю сільського туризму в садибі «Аквазоо».

Фото без опису

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора