A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як це було: ФК «Дніпро» відсвяткував своє 50-річчя. Фотозвіт

Дата: 05.11.2018 14:33
Кількість переглядів: 1033

4 листопада в с. Нижня Хортиця відбулось Свято футболу Долинської громади, яке було присвячене 50-літтю розумівського футбольного клубу «Дніпро». Також в цьому році нова плеяда гравців ФК «Дніпро» відмінно провела свій футбольний рік!

Фото без опису

Присутні на святі ветерани ФК "Дніпро": Микола Чученко, Микола Григор та  В’ячеслав Кулик, взяли на себе вступне слово. Вони розповіли присутнім про започаткування команди в колгоспі, про створення саме цього поля в Нижній Хортиці, про футбол тих років, та багато цікавого з історії ФК "Дніпро" (Розумівка).

Фото без описуКолишній голова Розумівської сільської ради, а по сумісництву і екс-гравець ФК «Дніпро» В’ячеслав Кулик згадав наприклад про перший матч, проведений в Н.Хортиці з міцною командою колгоспу «Дружба» села Долинське!!! Та зауважив, що в рік створення команди, 1968, на полі в Нижній Хортиці, розумівська команда жодного разу не була переможена.

Фото без описуВетерани ФК "Дніпро" (с.Розумівка)

Слова вітання футболістам, ветеранам ФК "Дніпро" та запрошеній команді "Зоря" (Долинське), яка робить перші кроки в становленні своєї самобутності, та всім присутнім вболівальникам промовили староста Розумівського старостинського округу Наталія Богоутдинова та начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Юлія Харченко.

Фото без опису

За підтримки Долинського сільського голови Богдана Федчука, заступника сільського голови з гуманітарних питань Галини Данільчак та начальника відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради Юлія Харченко, футболістами "Зоря" була передана форма ФК "Дніпро" з новою емблемою. В свою чергу футболісти з Розумівки вручили своїм "футбольним побратимам" з Долинського комплект форми для перших кроків в великому футболі!!! Також ФК "Дніпро" передав в Долинську сільську раду Кубки, дипломи та медалі за Кубок Запорізького району та Чемпіонат МФЛ 2018 року. Вручили пам'ятні подарунки ветеранам розумівської команди та керівництву Громади. І самі "винуватці" свята отримали з рук спеціаліста зі спорту Романа Ленського та капітана команди Володимира Сергєєнко подарунки від Долинської сільської ради за відмінні виступи в футбольних змаганнях Запорізького району та міста Запоріжжя.

Фото без описуПісля урочистої процедури, відбувся товариський футбольний матч між командами "Дніпро" та "Зоря". Досвідчені та "титуловані" розумівці довгий час не знаходили ключи від оборони юних та амбітних "зорянців".

Більше фото шукайте ТУТ >>>

Фото без опису

Але індивідуальна майстерність "старших" відіграла свою роль. Цей поєдинок молода "Зоря" програла, але в цих юних хлопцях було видно бажання і "вогонь" в очах!!!

Сонячний день листопада подарував футболістам, всім запрошеним та випадковим гостям футбольного свята гарний настрій, щирі посмішки, дружню атмосферу та відчуття спортивного азарту!!!

Фото без описуФК "Дніпро"  висловлює слова подяки Долинській сільській раді та віддділу освіти, молоді та спорту за пам'ятні подарунки та організацію свята. Також дякує небайдужим і палким вболівальникам за організацію "круглого" столу, де присутні протягом усього свята і по його закінченню мали можливість скуштувати смачні страви, поспілкуватися, згадати футбольні перемоги і перспективи спорту громади в майбутньому "під легкий димок мангалу".

Автор: Роман Ленський

Фото: Сергій Свєтлічний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора