A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Учні шкіл громади відвідали виставку «Абітурієнт - 2018»

Дата: 13.11.2018 16:01
Кількість переглядів: 657

У виставковому центрі м.Запоріжжя «Козак-Палац», у рамках виставки «Ярмарок Освіти - 2018», пройшла 19-та спеціалізована виставка навчальних закладів «Абітурієнт - 2018», яку відвідали учні опорних закладів загальної середньої освіти Долинської сільської ради. 

Фото без опису

Людині доводиться багато вчитись, працювати, щоб чогось досягти в житті. Чим більше ми знаємо і вміємо, тим легше і цікавіше  жити. Міцні знання здобуде той, хто наполегливо вчиться.

Фото без опису

Перше, що вразило майбутніх випускників, це -  наче всі учбові заклади чекали саме на них. Чи був цей захід цікавим? Так! Чи був він корисним? Так! Теплиться в душі надія, що сьогодні наші учні, хоча б на маленький крок, наблизилися до визначення своєї майбутньої професії. Адже вони побачили наскільки різноманітний цей світ професій, взяли участь у майстер-класах, проходженні тестування щодо своїх нахилів, презентаціях професій.

Фото без описуВідвідування виставки підштовхнуло старшокласників до роздумів – чи правильно визначився з професією, бо виявляється за простою назвою – складні предмети ЗНО.

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора