A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Абітурієнт-2019: Учні шкіл громади добре стартували у турнірі

Дата: 19.11.2018 14:05
Кількість переглядів: 824

17 листопада у Запорізькому національному університеті відбувся фінал спортивно-розважального турніру «Абітурієнт-2019».

Фото без описуУчасть у змаганнях взяло 12 команд з різних навчальних закладів області, серед яких була і команда з 7 учнів 11 класів шкіл Долинської сільської ради.

Фото без опису

Тепла зустріч організаторів, офіційне відкриття та фітнес-розминка налаштувала всі команди на гарний настрій та спортивний азарт проведених змагань.

Фото без опису

В програмі турніру було шість командних естафет. Наша команда добре стартувала в перших двох, а ось третя естафета "підставила підніжку" учням Долинської громади. І вже на останні конкурси хлопці та дівчата мабуть втратили впевненість і не змогли за загальним заліком потрапити до трійки призерів...

Фото без описуАле досвід, який набули наші учні і командний дух хлопців та дівчат дає впевненість, що перемоги не за горами!!!

Всі учасники і команди отримали подарунки і грамоти за активну участь у фізкультурно-розважальному турнірі "Абітурієнт-2019" на Кубок ректора ЗНУ.

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора