A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

З учнів шкіл громади обрали найкращіх шахістів та тенісистів

Дата: 30.11.2018 14:58
Кількість переглядів: 911

Сьогодні в Новозапорізькому будинку культури відбулись міжшкільні змагання з шахів та настільного тенісу серед учнів ОЗЗСО Долинської сільської ради.


Змагання з настільного тенісу проводились у форматі зустрічі між збірними шкіл. По 6 кращих хлопців та по одній дівчинці виборювали право називатись найкращими тенісистами громади. І учні Розумівської школи довели, що більше за своїх суперників проводять час за ігрою в настільний теніс. Збірна команда тенісистів ОЗЗСО Розумівська школа займає І місце, а учні з Нового Запоріжжя поки що другі.
В змаганнях з шахів, які проводились по круговій системі, найкращим стратегом став Левченко Олексій учень 11 класу ОЗЗСО Новозапорізька школа (доречі, виграв всі п'ять партій у своїх суперників). ІІ місце зайняв однокласник Олексія - Пальчик Юрій, а третє місце поділили аж три учня, які здобули однакову кількість перемог. Тобто  можно зробити висновок, що найкращы шахісти громади - це учні ОЗЗСО Новозапорізька школа.


Переможці змагань отримали грамоти Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради, а також залишились з солодкими подарунками для відновлення сил після напруженої боротьби.

 

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора