A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли концерти для людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2018 15:52
Кількість переглядів: 727

З  нагоди відзначення  Міжнародного дня людей з особливими потребами,  1 грудня 2018 року в Новозапорізькому та Розумівському  будинках культури  відбулися  святкові концерти, на які були запрошені жителі з обмеженими можливостями населених пунктів Долинської  громади. 

Працівники закладів культури Долинської сільської ради  підготували яскраві номери художньої самодіяльності:   запальні танцювальні композиції  та колоритні українські   пісні.  Святкові програми продовжилися у теплому  спілкуванні за круглим столом, під час якого присутніх пригощали бутербродами, солодким рулетом, печивом,  цукерками та гарячим чаєм.

Нове Запоріжжя

Тих, хто не зміг за станом здоров’я відвідати  тематичні  заходи в будинках культури, працівники закладів культури та соціальної сфери Долинської сільської ради відвідали на дому та вручили солодкі подарунки. Також солодкі подарунки та шкільну канцелярію отримали і діти з особливими потребами.

Розумівка

Висловлюємо щиру подяку сільському голові Федчуку Б.М за всебічну підтримку започаткованої традиції відзначення Міжнародного дня  людей з обмеженими можливостями, громадській організації «Ветеран Долинської громади» та релігійній громаді Нового Запоріжжя в особі Гальченко Анатолія Яковича за допомогу у проведенні заходів.

 

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора