Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді пройшли концерти для людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2018 15:52
Кількість переглядів: 750

З  нагоди відзначення  Міжнародного дня людей з особливими потребами,  1 грудня 2018 року в Новозапорізькому та Розумівському  будинках культури  відбулися  святкові концерти, на які були запрошені жителі з обмеженими можливостями населених пунктів Долинської  громади. 

Фото без опису

Працівники закладів культури Долинської сільської ради  підготували яскраві номери художньої самодіяльності:   запальні танцювальні композиції  та колоритні українські   пісні.  Святкові програми продовжилися у теплому  спілкуванні за круглим столом, під час якого присутніх пригощали бутербродами, солодким рулетом, печивом,  цукерками та гарячим чаєм.

Фото без описуНове Запоріжжя

Тих, хто не зміг за станом здоров’я відвідати  тематичні  заходи в будинках культури, працівники закладів культури та соціальної сфери Долинської сільської ради відвідали на дому та вручили солодкі подарунки. Також солодкі подарунки та шкільну канцелярію отримали і діти з особливими потребами.

Фото без описуРозумівка

Висловлюємо щиру подяку сільському голові Федчуку Б.М за всебічну підтримку започаткованої традиції відзначення Міжнародного дня  людей з обмеженими можливостями, громадській організації «Ветеран Долинської громади» та релігійній громаді Нового Запоріжжя в особі Гальченко Анатолія Яковича за допомогу у проведенні заходів.

 

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора