A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Служба зайнятості інформує

Дата: 17.12.2018 08:34
Кількість переглядів: 598

Державна служба зайнятості Запорізький обласний центр зайнятості Запорізька районна філія – інформує: Заходи соціального захисту осіб, які перебували на обліку за січень-листопад 2018 року

Фото без опису

З початку року в Запорізькій районній філії Запорізького обласного центру зайнятості перебувало на обліку в статусі безробітного 1006 осіб.
За сприяння служби зайнятості протягом січня-листопада 2018 року 672 особи знайшли роботу, в тому числі 318 осіб працевлаштовані до набуття статусу безробітного. З початку року 30 осіб працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям, 3 особи започаткували власну справу за рахунок отримання допомоги по безробіттю одноразово, 98 безробітних проходили професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації. 
З початку року 241 безробітний взяв участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру. В цьому напрямку активно співпрацює з Запорізькою районною філією Біленьківська об’єднана територіальна громада шляхом залучення безробітних мешканців громади до суспільно-корисних оплачуваних робіт.
Станом на 1 грудня 2018 року на обліку в Запорізькій районній філії перебувало 333 безробітних. 
Кількість вакансій у базі даних державної служби зайнятості Запорізької області по Запорізькому району на 1 грудня 2018 року становила 48 одиниць. Найпопулярнішими професіями, на які нині існує попит, є професії кваліфікованих робітників – трактористи, продавці продовольчих товарів, водії, слюсарі, електромонтери, електрогазозварники, медичні сестри, та інші представники робочих професій. Роботодавці також шукають бухгалтерів та вихователів з відповідним досвідом роботи. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора