A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

В громаді відсвяткували День Святого Миколая. ФОТО

Дата: 20.12.2018 08:24
Кількість переглядів: 1480

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Тематичне фото з сайту kolobok.ua

18 грудня в с.Нижня Хортиця Святий Миколай чекав дітей зі школи на зупинці! Малеча дуже здивувалася та зраділа  побачивши його. Разом із дідусем діти зібралися у клубі за круглим столом,  розповідали вірші, ділилися враженнями за минулий рік, та зачитували листи. Всі діти отримали смаколики!

Фото Нижня Хортиця

Цього ж дня Святий Миколай завітав і до Бабурської бібліотеки, де привітав дітлахів зі святом.

Фото Бабурка

19  грудня завідуюча Новослобідською бібліотекою Наталія Кузьменко організувала для дітей веселе свято, на якому був проведений  майстер – клас з розпису миколайчиків. Діти з задоволенням брали участь у прикрашанні тістечок різнокольоровим кремом. По завершенні на малечу чекав солодкий стіл.

Фото Новослобідка

Напередодні  Дня Святого Миколая в Новозапорізький  бібліотеці відбувся майстер – клас для дітей з розпису тістечок та виготовлення  вітальних листівок, присутні не тільки ласували смачною випічкою, а й готувалися до дуже важливої справи. Відтак 19 грудня дітлахи на чолі зі Святим Миколаєм, директором Новозапорізького БК Галиною Беспятою та завідуючою Новозапорізькою бібліотекою Анною Гринь привітали, виготовленими власноруч листівками та миколайчиками, на дому зі святом неорганізованих дітей, одиноких людей поважного віку та людей з обмеженими можливостями, яким складно пересуватися.

Фото НЗ

Зиму неможливо уявити без запашних пряників. А якщо вони ще розмальовані солодкою глазур’ю дітками, то це тільки на свято Святого Миколая. Саме  під час творчої роботи в Високогірненський  клуб завітав  Святий Миколай. Море задоволення та творчого натхнення отримали діти від майстер – класу та від спілкування з поважним гостем. Привітавши дітей  солодкими подарунками він рушив далі. А дівчата та хлопці виходили з клубу з гарним, вже святковим настроєм, який вони несли додому разом із  солодким привітанням для батьків.

Фото Високогірне

Для дітей з обмеженими фізичними можливостями та тих, хто не відвідує дошкільний заклад, Святий Миколай прийшов у сільську бібліотеку с.Долинське. Діти познайомилися з легендою про Святого Миколая, дізналися, як це свято відзначають у інших країнах. А ще із задоволенням грали в ігри наших предків. На заключення малята одержали від Святого Миколая солодкі подарунки та мякі іграшки. Ті, хто не зміг прийти до бібліотеки, отримали подарунки вдома.

Фото Долинське

Цікава розважальна програма була проведена для малечі 1 та 2 класів в Розумівському  будинку культури. Зі святом дітлахів привітав Святий Миколай та вручив солодкі подаруночки. Присутні, затамувавши подих, спостерігали за театром тіней, який розповів казкову історію про Миколая.

Фото Розумівка

Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора