A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Магія танцю Ольги Бібік

Дата: 26.12.2018 15:11
Кількість переглядів: 1081

23 грудня в приміщенні Розумівського БК відбувся звітний концерт "Магія танцю" гуртків хореографії і танцю Розумівського будинку культури та Нижньохортицького сільського клубу, керівником яких є творча і талановита особистість Бібік Ольга Володимирівна.

Фото без описуПід керівництвом Ольги Володимирівни знаходяться  8 танцювальних колективів:
-наймолодший колектив чаруючих дівчат "Тодес";
-вражаючий колектив мужніх хлопців "Імпульс";
-дивовижний колектив прекрасних дівчаток "Фієста";
-запальний колектив активних дівчат "Ритм";
-бадьорий колектив веселих дівчат "Адреналін";
-найніжніший колектив дуетного танцю "Престиж";
-найдоросліший та найвражаючий колектив "Фаворит".

Концерт розпочали дві чарівні ведучі Зизкун Т.А. та Коваль В.І., які сказали багато приємних та теплих слів про юних танцівників. Почувши напутні слова, діти почали готуватись до виступів.

І ось розпочалось дійство...

Фото без описуВсі танцівники вийшли на парад показати себе у всій красі. І першими на сцені продемонстрували свій талант одразу два колективи - "Тодес" та "Фієста" зі своїм веселим танцем "В гостяк у Міккі Мауса", після ж всі глядачі, затамувавши подих, спостерігали за "Повільним вальсом" від дуетного колективу "Престиж", одразу після них присутні вподобали чудовий український танок "Віночок" від колективу "Адреналін".

Фото без опису
Глядачі були в захваті від сучасної пісні "Та танці", яку виконав вокальний дует "Don't cry".  
Майстерно виконали свій український танок "Серце радіє" активні дівчата із колективу "Ритм", залишивши в серцях спостерігачів любов до Батьківщини. Спеціально для всіх дівчат та жіночок колектив мужніх хлопців "Імпульс" виконав свій чаруючий танець "Джентельмени", прекрасний танець "Подоляночка" виконали танцівники з колективу "Престиж", показавши всю красу козаків та україночок. 

Фото без опису
Чарувала присутніх Марина Бурлака, яка виконала пісні "Я танцевала", "Я выбирала этот танец". Із задоволенням глядачі спостерігали за чудовим бальним танцем "Джайв" у виконанні колективу "Ритм", також щиро глядачі опладували файним україночкам із колективу "Фаворит", які виконали танець "Годі браття сумувати!", а спритні хуторянці із колективу "Алреналін" не залишили нікого байдужим до танцю "Хуторянка".  

Фото без опису
Родзинкою концерту стала хореографічна композиція «Фьюжн», яку виконала керівник колективів Ольга Володимирівна та Зизкун Данило. Закривали танцювальну програму колектив "Фаворит" зі своїм сучасним танцем "Хіп хоп". 
На екрані проектора були висвітлені найяскравіші фото з різних концертів танцювальних колективів в презентації "Мій спогад".

Фото без опису
З найщирішими слова подяки та любові до своїх вихованців виступила Ольга Володимирівна, яка звернулася до дітей:

" Кожен із вас це маленька частинка моєї душі, і якщо хтось піде з колективу, то моя душа почне руйнуватись. Дякую вам за ці безмежно приємні та ласкаві слова".

В свою чергу, юні танцівники здивували свого керівника  чуттєвим привітанням. 

Фото без опису
І ось настав час коли запросили всіх танцівників на сцену для привітання та нагородження. Всі діти були нагороджені почесними грамотами та золотими медалями. Це незабутній момент. Неможливо було стримати сльози, коли до дітей зверталися батьки. Це були неймовірно чуттєві та пронизливі слова. Також батьки для своїх дітей підготували сюрприз: величезний торт "Viva Dance" з назвами всіх танцювальних колективів. Далі на всіх дітлахів чекала фотосесія!

Ще фото:

Фото без опису

Фото без опису
Автор: КЗ «Центр культури та дозвілля»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора