A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Учні перших класів шкіл громади отримали планшети та набори Lego

Дата: 28.12.2018 12:40
Кількість переглядів: 690

За рахунок коштів обласного бюджету, в рамках реалізації Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, тендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017 - 2021 роки, яка затверджена рішенням Запорізької обласної ради від 26.01.2017 № 57, заклади загальної середньої освіти Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області отримали електронні планшети для учнів  перших класів.

Фото без опису
Планшет – ефективний засіб для концентрації уваги учнів і інтерактивного навчання. Більше того, їх зберігання та транспортування максимально зручні в умовах класного навчання.
З цифровими технологіями мотивувати учнів простіше, більш прозора система винагород за виконані дії, співпраця з іншими над проектною роботою, конкурентне лідерство, конкретні критерії та цілі, оцінка власних можливостей. Це дає можливість побудувати прозору і конкретну систему освіти на готовій платформі.

Заклади загальної середньої освіти Долинської сільської ради Запорізького району Запорізької області висловлюють слова вдячності Міністерству освіти і науки, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за надану гуманітарну допомогу. Учні перших класів отримали набори «LEGO Foundation». 
Актуальним є їх використання дітьми молодшого шкільного віку, оскільки дозволяє допитливим та активним учням на 100% проявити свої можливості та творчі нахили: математичні здібності, мовлення, соціально-емоційну сферу, інженерне мислення.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора