A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дід Мороз, Яга та темні сили: В Розумівському БК відбулось грандіозне шоу. ФОТО

Дата: 30.12.2018 09:29
Кількість переглядів: 1372

29 грудня в Розумівському будинку культури відбулось грандіозне новорічне свято «Бал Снігової королеви». Захід для малюків організували та провели працівники Розумівського старостинського округу, школи, дитячого садочка та будинку культури.

Фото без описуЗавітали на свято представники сільської ради і «Центру культури та дозвілля»: заступники голови сільської ради Галина Данільчак і Владислав Коноваленко, директор центру Ольга Галушка.

Від голови сільської ради Богдана Федчука, зі сцени, Галина Василівна  поздоровила всіх присутніх з Новорічними святами.

Скажу одразу: якщо вас не було на святі, то ви багато пропустили J Саме в цей день, Розумівський БК зібрав під своєю стелею більше трьохсот глядачів та двох десятків нових українських зірок і зірочок.

Фото без описуВ кількох словах про сюжет вистави: Снігова королева вирішила провести бал…Але трапилась халепа: темні сили зупинили час, а Баба Яга з напарником не хотіли пропускати казкових героїв на захід до Снігової королеви, та влаштували їм перевірку… Трапилось диво, годинникові стрілки почали рухатись тільки після появи Діда Мороза з онукою.

Фото без описуЯк то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто раз почути.

Фото без опису

Мухи-цокотухи та Мальвіна

Доречи, вистава, яка скінчилась шаленими оплесками, складалась з двох дій та антракту, під час якого малюки мали змогу зроби селфі на фоні красуні-ялинки у фойє будинку культури.

Фото без описуПісля заходу сцена Розумівського клубу перетворилась на фотозону.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора