A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

КП «Долинське КГП» отримало високе звання «Лідер року 2018»

Дата: 08.01.2019 15:59
Кількість переглядів: 1066

Завдяки ефективності  обраної стратегії розвитку КП «Долинське КГП» посіло високі позиції в рейтингу й номіновано на відзнаку «Лідер року 2018». Так, серед суб’єктів господарювання України за показником «Динаміка вартості чистих активів», підприємство посіло 17 місце (бронза), а серед суб’єктів господарювання Запорізької області за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг» - 16 місце (золото).

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу наше комунальне підприємство визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки наполегливій роботі нашого колективу й управлінським якостям керівництва, а ще — втіленням ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів, адже будь-яка справа неможлива без розуміння свого кола мешканців Долинської громади та їхніх потреб.

В 2001 році, Долинською сільською радою, на чолі з її головою Богданом Федчуком було засновано комунальне підприємство «Долинське комунально-господарське підприємство». Для забезпечення питною водою населених пунктів Долинської сільської ради, на той час це села: Долинське, Нове Запоріжжя, Новослобідка, Канцерівка, Високогірне.

В 2008 році було завершено підключення останнього населеного пункту Долинської сільської ради. Слід зауважити, нещодавно, у урочистій обстановці сільський голова Богдан Федчук привітав директора КП «Долинське КГП» Юрія Мироненка з отриманням його комунальним підприємством урочистого звання «Лідер року 2018». 

Місія комунального підприємства «Долинське комунально-господарське підприємство» це - вдосконалення системи водозабезпечення Долинської ОТГ.

МИСТЕЦТВО МАЛЕНЬКИХ КРОКІВ

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються дні й роки кропіткої праці й зусиль кожного працівника. Величезне значення для нас мають ті принципи роботи, котрі допомагають колективу долати труднощі на шляху до очікуваного результату, а це: виконання роботи в зазначені терміни і задоволення потреб мешканців Долинської громади

На сьогодні наше підприємство пропонує споживачам такі послуги:

-Забір, очищення та постачання води;

-Допоміжна діяльність у рослинництві;

-Мисливство, відловлювання тварин і надання пов’язаних із ними послуг;

-Лісозаготівля;

-Прісноводне рибництво (аквакультура);

-Лісопильне та стругальне виробництво;

-Ремонт та технічне обслуговування готових металевих виробів;

-Каналізація, відведення й очищення стічних вод;

-Будівництво житлових і нежитлових будівель;

-Монтаж водопровідних систем, систем опалення та кондиціювання;

-Оптова торгівля фруктами та овочами;

-Оптова торгівля необробленою деревиною;

-Вантажний автомобільний транспорт;

-Надання ландшафтних послуг;

-Діяльність інших громадських організацій;

-Нашою особливістю є: забезпечення питною водою мешканців громади.

Задля цього ми постійно розвиваємося і впроваджуємо інноваційні рішення в роботі, зокрема автоматизація водогону для забезпечення безперебійного водопостачання населених пунктів Долинської громади

Звісно, рушійною силою у досягненні успіху є наш колектив, а це 8 співробітників, серед них кваліфіковані: директор, головний бухгалтер, касир, слюсар, оператор насосних станцій і водії. Ми цінуємо своїх працівників й докладаємо максимум зусиль для того, щоб кожен був задоволений своєю роботою, міг постійно розвиватися. Наші співробітники мають відзнаки, що підтверджують їхні високі трудові досягнення.

Ми пишаємося отриманим званням «Лідер року 2018», адже це підтвердження правильності обраного шляху, свідчення ефективності нашої роботи й гарантія високої якості послуг, що ми надаємо кінцевому споживачу. Ця нагорода відображає наші стандарти чесної й прозорої роботи та значного внеску в економічний розвиток громади і України.

Національний бізнес-рейтинг уже впродовж 14 років проводить рейтингування підприємств України і на сьогодні є одним з найавторитетніших у сфері оцінювання ефективності бізнесу.

Девіз директора комунального підприємства «Долинське комунально- господарське підприємство» Мироненка Юрія Сергійовича:  «Працьовитість – душа будь-якої справи і запорука добробуту». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора