A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Родина з Долинської громади стала кращою спортивною сім’єю Запорізького району

Дата: 14.01.2019 11:09
Кількість переглядів: 1037

З нагоди 80-річчя Запорізького району, в суботу 12 січня в с.Мар'ївка відбулись спортивні змагання «Тато, мама, я - спортивна сім'я».

Честь свого села та нашої громади відстоювала сім'я Безверхих з Розумівки (доречі, бронзові призери минулорічних змагань серед спортивних сімей Запорізького району). Це тато - Андрій, мама - Олеся та син - Артем. Головним суддею змагань було запрошено Валентина Шевченко, вчителя фізичної культури ОЗЗСО Розумівська школа.

Фото без опису

Було проведено чотири естафети в яких одразу було помітно, що боротьба за п'єдестал пошани розгорнеться між родиною Безверхих та багаторічних переможців Запорізької області та учасників Всеукраїнських змагань родиною Шаповалових з с.Петропілля Широківської громади. І ось, при підведенні підсумків, краща в швидкості але менш точніша сім'я Шаповалових поступається в боротьбі за першу сходинку за додатковим балами за влучність у естафетах сім'ї Безверхих!!!

Фото без опису

Сім'я Безверхих з Розумівки - краща спортивна сім'я Запорізького району!!!

Всі учасники змагань отримали заряд позитиву, бодьорості та гарного настрою! А призерам були вручені дипломи, медалі та смачні торти з рук голови КЗ ФСК «Колос» Запорізької районної ради Миколи Земляка.

Фото без описуДоречі, сім'ї Безверхих та Шаповалових передставлятимуть Запорізький район на обласних змаганнях, які відбудуться 26 січня у спорткомплексі "Мотор Січ".

Побажаємо Андрію з Олесею та сину Артему гарно підготуватися і показати на обласних змаганнях, що в Долинській громаді люблять спорт всією родиною!!!

 

Автор: Роман Ленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора