A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Моя Новорічна Мрія»

Дата: 16.01.2019 12:31
Кількість переглядів: 2070

В грудні 2018 року у комунальних закладах дошкільної освіти Долинської сільської ради «Казка» та «Мрія», проводився Територіальний конкурс ялинкових прикрас «Моя Новорічна мрія». Конкурс проводився, з метою популяризації серед дітей дошкільного віку народних традицій, розвиток та підтримки талановитих дітей в закладах дошкільної освіти Долинської  сільської ради.

Фото без опису

 Тематичне фото з сайту youtube.com

Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння та використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва показав про різносторонній погляд вихованців на сучасне мистецтво, у конкурсі подано 14 робіт від двух закладів, виконаних у традиціях новорічно-різдвяної флористики. Це і віночки, стилізовані ялинки, різдвяні дзвіночки, ялинкові іграшки та композиції тощо. Роботи виконані у традиційних та сучасних техніках з використанням найрізноманітніших матеріалів: тканина, папір, нитки, диски, новорічні прикраси та ін.
Особливо хочеться відзначити такі роботи: 
- Федорюк Анастасія Максимівна, вихованка групи «Ромашка» Розумівського КЗДО «Казка», вихователь Загута Ірина Федорівна, назва роботи «Новорічна ялинка».

- Слівкіна Поліна Сергіївна, вихованка групи «Ромашка» Розумівського КЗДО «Казка», вихователь Загута Ірина Федорівна, назва роботи «Чарівна сніжинка».

- Солдатов Михайло Богданович, вихованець групи «Ромашка» Розумівського КЗДО «Казка», вихователь Загута Ірина Федорівна, назва роботи «Казковий місяць».

- Борисенко Сніжана Василівна, вихованка групи «Метелики» Розумівського КЗДО «Казка», вихователь Зизкун Тетяна Анатоліївна, назва роботи «Новорічна куля».

- Чернишова Анна Сергіївна, вихованка групи «Капітошка» Долинського КЗДО «Мрія», вихователь Лукандій Дар’я Олександрівна, назва роботи «Новорічний вінок».

Фото без опису

Дякуємо директорам комунальних закладів дошкільної освіти за створення належних умов для реалізації творчих здібностей дітей дошкільного віку та вихователів закладу дошкільної освіти, а саме: КЗДО «Казка» Чученко Л.М. та КЗДО «Мрія»  Чалу А.І. 
Роботи, що посіли призові місця будуть нагороджені грамотами, подяками та подарунками від  Відділу освіти, молоді та спорту Долинської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора