A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Шкільна республіка обрала нового Президента

Дата: 18.01.2019 21:24
Кількість переглядів: 965

14 грудня в шкільній учнівській демократичній республіці «Темп» відбулися вибори Президента. За підрахунками виборчої комісії серед двох кандидатів на пост Президента республіки  найбільшу кількість голосів набрала учениця 9 класу Обрезкова Есенія.

Тож, 18 січня вся шкільна родина зібралась на інавгурацію обраного Президента шкільної республіки «Темп». Завітала до школи з привітаннями Богоутдінова Наталія Миколаївна -  староста Розумівського старостинського округу Долинської сільської ради. Директор школи Москаленко Тетяна Вікторівна оголосила результати виборів та під оплески і привітання учнів, гордо пов'язала святкову стрічку з написом «Президент» і вручила символ влади – реліквію булаву.

І настала урочиста мить. Новообраний Президент шкільної республіки «Темп» давав клятву на вірність народу шкільної громади. Адже, школа – це мікромодель майбутнього суспільства. Основи громадянського становлення та демократії з дитячих років, і шкільне самоврядування допомагає учням організувати власне життя і життя своїх товаришів, сприяє формуванню особистості з усвідомленою громадянською позицією.

Хай удача буде супутником у справах твоїх, Президенте!

Автор: Відділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора