A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Яскраве оновлення Розумівського будинку культури!

Дата: 25.01.2019 08:25
Кількість переглядів: 685

       2019 рік розпочався для Розумівського  будинку культури з  приємної події. До дружнього колективу приєдналася неймовірно креативна, творча, ініціативна дівчина Коваль Владислава Ігорівна, яка зайняла відповідальну посаду директора Розумівського БК,  а  вакантне місце прибиральниці   зайняла працелюбна, відповідальна та  активна  Багрій Ольга Миколаївна, яка   з особливою відповідальністю  слідкуватиме за чистотою та ошатністю закладу культури.  Разом з новими працівниками в закладі  культури з'явився говіркий та веселий папуга Лимон, який в період важкої та насиченої роботи підійматиме настрій всім працівникам!
Щиро побажаємо  новим працівникам  наснаги, розуміння та поваги в колективі, реалізації ідей та творчих планів, посмішок, фортуни та  успіхів роботі! 

         Працівники Розумівського будинку культури та бібліотеки висловлюють  вдячність старості Розумівського старостинського округу Богоутдиновій Наталії Миколаївні, діловоду Розумівського старостинського округу Кізей Наталії Володимирівні, вихователю Розумівського дитячого садка "Казка" Зизкун Тетяні Анатоліївні за підтримку, теплі  привітання та  побажання успіхів у роботі оновленому колективу будинку культури!

КЗ «Центр культури та дозвілля»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора