A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вітаємо з Днем народження!

Дата: 31.01.2019 14:31
Кількість переглядів: 1205

         31 січня свій 94-й День народження відзначає довгожителька села Розумівка – Кисла Віра Пилипівна.
     Від імені сільського голови Федчука Б.М. та ГО «Ветеран Долинської громади» привітали іменинницю працівники відділу соціального захисту. Вітаючи з Днем народження побажали міцного здоров’я, сили, бадьорості духу, злагоди в оселі, а також ще довгих років життя.

      Трішки раніше, а саме 30 січня Долинська об’єднана громада, в особі працівників Нижньохортицького клубу та бібліотеки, разом із дітлахами вітали з Днем народження поважну мешканку села Нижня Хортиця, чуйну матір, ласкаву бабусю, добру прабабусю - Василевську Меланію Андріївну. 
       Побажали Меланії Андріївні міцного здоров’я, віри у майбутнє, достатку, злагоди та, звичайно, ще довгих років щасливого життя у колі найрідніших людей. Дітлахи (учасники гуртка декоративно - прикладного мистецтва "Намисто") розповіли вірші, які зворушили бабусю до сліз, та подарували власноруч виробленні аплікації. 
        Свій 91 день народження  Меланія Андріївна відзначала  разом із родиною, та призналась, що вітання від близьких почала отримувати ще за день: "Ось учора в мене 12 чоловік було: всі діти, онуки та правнуки". 

КЗ «Центр культури та дозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора