A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Важлива інформація!

Дата: 01.02.2019 10:58
Кількість переглядів: 606

                            Шановні декларанти Долинської сільської ради

                                   Запорізького району Запорізької області ! 


       З 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Згідно частини 1 статті 45 Закону України "Про запобігання корупції" особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (Е-декларації за 2018 рік необхідно подати  - до 01.04.19року).
       Просимо Вас відповідально поставитись до змісту інформації, яку ви зазначаєте у декларації. Зазначення в декларації завідомо недостовірних відомостей може тягнути за собою дисциплінарну, адміністративну або кримінальну відповідальність. 
Обов’язково перевірте інформацію, що відображена у Вашій декларації, після її подання та розміщення в Реєстрі. Пам’ятайте, що Закон «Про запобігання корупції» передбачає 7 днів для подання виправленої декларації.
     Нагадуємо, компанія з декларування триватиме до 1 квітня 2019 року. Вчасно подана декларація – це Ваш авторитет і Ваш спокій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора