Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про здійснення експертної оцінки інвестиційного середовища 

Дата: 08.02.2019 09:25
Кількість переглядів: 651


             Експертна оцінка інвестиційного середовища в Україні та Запорізькій області проводиться на виконання Програми розвитку міжнародної діяльності та залучення іноземних інвестицій в економіку Запорізької області на 2016-2018 роки щодо створення умов для залучення зовнішніх ресурсів різних форм та видів для підтримки соціально-економічного розвитку області шляхом збільшення обсягів прямих іноземних інвестицій в економіці Запорізької області, залучення коштів міжнародної технічної допомоги, розвитку зовнішньо економічної діяльності підприємств.


     Проведення опитування дозволяє проаналізувати стан та розвиток інвестиційного ринку країни та виявити ефективні шляхи вирішення існуючих проблем. За результатами дослідження формуватимуться пакети пропозицій з метою дієвої практичної підтримки господарюючих суб’єктів з боку місцевих органів влади через ініціювання звернень облдержадміністрації до місцевих і центральних органів державної влади та зацікавлених державних структур.

         Для заповнення  анкети експертної оцінки інвестиційного середовища в Україні пройдіть за посиланням на Google Forms https://goo.gl/form s/PIR A 2R8Tr4N cxl0q 1.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора