A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про Програму USAID  «Конкурентоспроможна економіка України»

Дата: 13.02.2019 09:47
Кількість переглядів: 655

       У рамках реалізації Програми USAID  «Конкурентоспроможна економіка України» (далі – Програма КЕУ) з 01.02.2019 розпочато прийом концепцій грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (далі – МСП), що  працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються.
       Програма КЕУ – це програма національного масштабу, яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.»  шляхом надання грантів, які слугуватимуть  виконанню одного з наступних завдань: збільшення обсягу інвестицій в українські МСП; збільшення обсягів продажів МСП; створення постійних робочих місць у відповідному секторі;та/або покращення доступу до фінансових можливостей для МСП. У 2019 році діяльність грантоотримувачів повинна зосереджуватися на  території Дніпропетровської та Запорізької областей України.
Програма КЕУ продовжуватиме приймати концепції грантових проектів до 29.09.2020 року або допоки будуть наявні кошти.
           Детальна інформація щодо  Програми КЕУ та умов участі наведена на  сайті «Громадський простір» у розділі  «Конкурси»  за посиланням http: //prostir.ua/?grants=programa-usaid-keu-konkurentospromozhnist-msp.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора