A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

Як пройшов День закоханих в Долинській ОТГ

Дата: 15.02.2019 13:59
Кількість переглядів: 971

Фото без опису                  Тематичне фото з сайту https://www.google.com/search?q=прикольні+картинки+до+дня+закоханих&rlz
             
     День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

       Цього дня керівники закладів культури Долинської сільської ради провели низку яскравих заходів. «Під знаком Купідона» - під такою назвою в Новозапорізькій  сільській бібліотеці відбулася  конкурсно – розважальна програма для дітей. Під час заходу присутні ознайомилися  з історією виникнення свята закоханих, брали участь в конкурсах «Назви відому пару», дискутували на тему «Кохання – це…», декламували вірші В.Сосюри та Л.Костенко. А завершенням  заходу було святкове чаювання з солодощами.

 

Фото без опису

Фото Нове Запоріжжя


     А завідуюча Бабурською бібліотекою Кратюк Л.П.  провела годину ліричної мозаїки «Кохання – то вічна людська краса».

Фото без опису
Фото Бабурка

            4 лютого о 18:00 в Розумівському БК прошло свято до Дня закоханих. Мешканці села мали можливість поринути в атмосферу справжнього Франції. Активний та романтичний аніматор в костюмі серця, зустрічав всіх гостей та дарував вітальні листівки. Святковий захід відбувався в стилі «Париж». Доповненням до романтичної атмосфери стала дівчина, яка виконувала пісню французькою мовою, аконпанували під час виступу надзвичайно гарні «Міми». Також, гості мали можливість наочно побачити наших гімнасток, оцінити виступи танцювальних колективів, гарні голоси вокалістів. Для закоханих пар була створена лотерея піл назвою «Щастя поруч», в кінці концертної програми переможці отримали гарні призи. На святі працювали спеціальні локації, завдяки, яким відвідувачі змогли зробити яскраві, вражаючі фото. На цьому свято Дня закоханих перейшло в атмосферу кінотеатру. По закінченню концерту гостей очікував перегляд фільму «Скажене весілля». В холі Розумівського БК працював буфет, де мешканці села могли придбати попкорн та солодкі напої. 

Фото без опису

Фото без опису
Фото Розумівка

        В Новослобідській бібліотеці  розважальну програму «Love is  …». Під час заходу діти декламували  вірші, танцювали, брали участь в конкурсах та іграх.  Також був проведений майстер – клас з виготовлення валентинок. Свято закінчилося чаюванням  з солодощами. А для дорослих  підготували  перегляд фільму «Скажене весілля».

Фото без опису
Фото  Новослобідка


      Працівники  Нижньохортицького сільського клубу та бібліотеки    Андрєєва О.І.  та Асєєва М.К святкували День закоханих. Молодь брада участь в конкурсно - розважальній програмі "Ідеальна пара!". Протягом усього вечора змагалися дві команди: хлопці та дівчата. Учасники змагалися в конкурсах, в яких демонстрували свою ерудицію, кмітливість, почуття гумору тощо.
         Кожна з команд мала довести, хто ж більш розумний та згуртований: дівчата чи хлопці? Учасники  не лише відповідали на питання, але й демонстрували свої таланти. У конкурсі «Збери літери» учасники виявляли свою спритність та уміння швидко зорієнтуватися, адже їм потрібно було скласти  загадане слово з літер, які вони мали на собі. Конкурс "Відгадай пісню" змусив представників обох команд попітніти, і хлопці і дівчата відгадали пісню, тому долю раунду вирішили дивоглядки. У конкурсі "Хто я?" дівчата стали жінкою - кішкою, а хлопці людиною - павуком, але відгадати "Хто ж я?" змогли лише хлопці, хоча дівчата теж показали чудову креативність, але всі завдання виконувались на протязі 90 секунд, тому дівчатам на жаль просто не вистачило часу. За кожен виграшний раунд ведуча задавала каверзні бонусні запитання наприклад: "Скільки відсотків дівчат вважають себе гарнішою за кращу подругу?", або "Скільки відсотків хлопців регулярно перуть свої шкарпетки самі?". Вечір пробіг дуже цікаво та емоційно. На завершення всі учасники отримали смачненькі призи. Протягом всього конкурсу впевнено були попереду дівчата, а юнаки не поступалися їм, а лише шляхетно пропускали вперед. Але у фіналі команда хлопців перемогла. Ось такий насичений вечір був у Нижній Хортиці на день Святого Валентина!

Фото без опису

Фото без опису

 

         Нагадаємо, що на цьому святкування Дня закоханих в закладах культури Долинської сільської ради  не завершується. Запрошуємо цікаво та романтично провести свій вільний час, відвідавши розважальні заходи, які відбудуться 16 лютого 2019 року: 
Високогірненський сільський клуб  - початок  о 17.00
Новозапорізький будинок культури – початок о 18.00
Долинський сільський клуб – початок  о  19.00 

КЗ «Центр культури та джозвілля»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора