A A A K K K
для людей із порушенням зору
Долинська громада
Запорізька область, Запорізький район

30 -річчя виведення військ з Афганістану!

Дата: 18.02.2019 10:03
Кількість переглядів: 622

         15 лютого в закладах культури Долинської сільської ради були проведені урочисті та інформаційно - просвітницькі заходи з нагоди відзначення 30 - ї річниці з дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки провели годину мужності "Відлуння Афганських гір", на якій були присутні учні 8 класу Новозапорізької школи. Під час заходу присутні поглибили свої знання про історичні події, власноруч виготовили чорні тюльпани та ознайомилися з книжковою виставкою "Афганістан - то біль і мужність, чиєсь обірване життя". 

Фото без описуФото Нове Запоріжжя

        Також працівники Новозапорізького будинку культури та бібліотеки разом з дітьми привітали Міняйло Валентину Іванівну, з 1985-1987рр служила в місті Баграш в окремому  батальйоні матеріального забезпечення 108 мотострілкової дивізії 40 загальновійськової армії. Півроку працювала  на прачечній , а  потім переведена  машиністкою до секретної частини штабу.

Фото без опису
Фото Міняйло В.І.

      А в Нижньохортицькій бібліотеці була  проведена виховна година "І пам'ять, і біль священний ділемо навпіл...", метою якої було формування патріотичних почуттів у присутніх. Завідуюча клубом Андрєєва О.І. влаштувала конкурс плакатів серед молоді "Будь - якій війні скажемо "Ні".

Фото без опису
Фото Нижня Хортиця

      Також з  нагоди 30 -річчя виведення військ з Афганістану в Бабурській бібліотеці привітали  учасника бойових дій Єрьоменка Вадимм Валентиновича.

Фото без опису
Фото Бабурка

КЗ «Центр культури та дозвілля»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора